Een frisse kijk op herkenbare vraagstukken

Anders denken staat centraal

INVK ontwikkelt elk jaar 3 nieuwe thema’s samen met een aantal ervaren content ontwikkelaars. De thema's worden zorgvuldig gekozen op basis van trends en ontwikkelingen op management gebied en tevens hebben vaste deelnemers inspraak. Vanuit een theoretisch kader met een gedegen wetenschappelijk onderzoek maken de praktische tools en actieve werkvormen de nieuwe thema’s compleet. De thema’s zijn altijd gericht op het gebied van management en strategie.

Onze deelnemers mogen voorafgaand aan de kennissessie een lastig vraagstuk of praktijkcasus indienen. Tijdens de sessie wordt hier aandacht aan besteed en krijg je een oplossingsrichting aangeboden.

Welk thema spreekt je aan?

Kies uit 3 actuele thema's

Wat het INVK anders maakt

Sparren met vakgenoten

Je volgt de kennissessies samen met vakgenoten die jouw uitdagingen als geen ander begrijpen. Door inzichten en ervaringen te delen brengen jullie elkaar verder.

Ervaren trainers

Bij het INVK werken ervaren trainers die op de hoogte zijn van wat er speelt in jouw vakgebied. Ze doorbreken patronen en dagen je uit om anders te denken.

Goede aansluiting op de praktijk

Bij ons geen algemene theorie die moeilijk te vertalen is naar jouw dagelijkse praktijk. We delen inzichten waar je écht iets mee kunt.

Contact

Zoek je advies, neem contact op met Sanne Immerzeel:

Gratis webinar

Een keer gratis proeven? Leer meer over succesvolle teams opzetten

Lees hier enkele recente blogs

Download tips, tops of een checklist