Persoonlijk Advies

Heb je een organisatorisch vraagstuk of ben je op zoek naar unieke oplossingsrichtingen voor een bepaalde uitdaging? Zou je na één van onze kennissessies graag extra een-op-een advies willen krijgen? Onze ervaren en betrokken INVK-trainers staan voor je klaar.

Voor ieder organisatorisch vraagstuk hebben wij wel een gespecialiseerde trainer binnen ons kennisnetwerk. Of het nu gaat om advies over het gebruik van methodes en technieken of hulp bij een hele specifieke uitdaging voor je organisatie; onze trainers zoeken samen met je naar nieuwe mogelijkheden en manieren die jou en je organisatie verder helpen.

Je kunt onze consultancy voor een breed scala aan vraagstukken inschakelen. Onze trainers zijn expert in het geven van advies op het gebied van:

  • Marketing & Strategie
  • Leadership & HR
  • Operational Excellence
  • Communicatie

home

Nog een stap in jouw persoonlijke ontwikkeling

Heb jij meer behoefte aan 1 op 1 advies of coaching? Laat onze trainers je verder helpen. Zoals je van INVK gewend bent is ook dit laagdrempelig, met humor en je leert het snelst door te oefenen. Wij volgen jouw stappen op jouw manier en tempo. Met eerlijke feedback, confrontaties en altijd in een vertrouwde setting. Binnenkort een lastig gesprek, een verandertraject of bijvoorbeeld een nieuwe functie? Laat ons je helpen.

Onze trainers staan voor je klaar