Samen een carrière lang ontwikkelen

Zet een groep leergierige leidinggevenden bij elkaar en je weet een ding zeker: samen hebben zij een schat aan kennis die individueel kansen gaat verdubbelen. INVK brengt gelijkgestemde vakgenoten uit het hele land samen om te leren van elkaar. Dat is niet eenmalig kennis ophalen, maar een carrière lang vooruit gaan op een onbekende weg. Zo blijf je bij en heb je een streepje voor op de arbeidsmarkt. Bij welk kennisteam sluit jij je aan?

home

Zet de eerste stap naar continue ontwikkeling

Ben jij de nieuwe ambitieuze tafelgenoot die graag aanschuift bij gelijkgestemde kennisverbinders? Voor iemand met verfrissende expertise is altijd ruimte in onze kennisteams. Schrijf je in voor een eerste deelname en kijk alvast uit naar een unieke belevenis.

Zo leert een kennisteam

Ieder kennisteam wordt met zorg samengesteld. Zo weet je zeker dat je met gelijkgestemden om tafel zit en dat je voor de kennis die je deelt ook waardevolle inzichten terugkrijgt. Binnen een kennisteam ontmoet je elkaar drie keer per jaar, je carrière lang. Iedere sessie heeft een ander actueel thema, dat wordt ingeleid door een trainer die veel kennis heeft van managementthema’s. De trainer speelt zeker niet de hoofdrol. Zie het als een prikkelende host die het gesprek verdiept en theorie memorabel maakt, door jullie praktijkcasussen in te brengen.

Krijg inzicht in wat je zelf niet weet

Onze kennisteams zijn samengesteld per functie, zodat ze altijd naadloos aansluiten bij jouw carrière. Onze leden gebruiken het INVK-lidmaatschap daarom als versterking van hun cv. Welk netwerk maakt straks indruk op jouw LinkedIn-profiel?

Nieuwsbrief

Je ontvangt dan elke 2 maanden een e-mail van ons

FAQ

Waarom zou ik deelnemen?

Je komt bij het INVK kennis delen met jouw vakgenoten en nieuwe inzichten verkrijgen die je direct kunt toepassen in je organisatie.

Wie zijn mijn tafelgenoten?

De anderen deelnemers hebben altijd dezelfde achtergrond, je herkent elkaar zo heel goed in de praktijk casussen maar ook in de oplossingen die worden geboden door de trainers.

Wat is de studiebelasting?

Indien je een praktijkcasus indient, 4 uur inclusief sessie.

Hoe vaak komt mijn kennisteam bij elkaar?

Elk kennisteam heeft 3 sessies per jaar. Met 3 thema’s

Hoe ziet de kamerindeling eruit?

Per sessie zijn er ongeveer 6 tot 20 personen. Je wordt ingedeeld op dezelfde achtergrond en in groepjes van gemiddeld 8 personen. De anderen deelnemers ontmoet je weer tijdens de gezamenlijke netwerk(koffie)momenten.