Doeltreffende Incompany Trainingen

Laat jouw team ook kennis maken met het INVK. Alles wat je nu eenmaal aandacht geeft groeit. 

Wij helpen graag jouw managementteam, afdeling of organisatie vooruit met onze incompany trainingen. Tijdens deze training gaan we samen actief aan de slag met jullie doelstellingen of uitdagingen.

Voor iedere uitdaging of vraag hebben wij wel een gespecialiseerde trainer bij INVK. Onze betrokken trainers zoeken samen met je naar nieuwe mogelijkheden en manieren die jou en je organisatie verder helpen.

 Aan welke thema's kun je denken? Een greep uit de mogelijkheden:

  • Klantgericht communiceren
  • Servicegericht werken
  • Servicegericht telefoneren
  • DISC workshop; persoonlijke groei en inzicht in mijn team
  • Verzuim
  • Weerbaarheid
  • Communicatie & gesprekstechnieken

 

home

Laat ons een kennissessie op maat verzorgen

Speciaal voor je organisatie ontwerpen we een kennissessie op maat zoals je van INVK gewend bent. Of je kiest uit één van onze thema's. Kennisverbinden in jouw organisatie of team geeft de medewerkers de mogelijkheid om breder te kijken en andere oplossingsrichtingen te zoeken. 

Wil je meer weten wat INVK voor jouw team kan betekenen? Vraag gerust eens naar onze mogelijkheden. 

Bij jou op locatie of kom naar ons toe

Onze incompany trainingen geven wij zowel op locatie als op Buitenhuis Sparrendaal. Het is onze ervaring dat medewerkers en teamgenoten buiten hun normale werkomgeving, vaak gemakkelijker tot nieuwe inzichten komen. Een prachtige andere locatie draagt hier sterk aan bij.

Afgestemd op de wensen van je organisatie

Wij stemmen onze incompany trainingen altijd af op de leerbehoefte van je bedrijf of organisatie. Voorafgaand, voeren we dan ook een oriënterend gesprek, waarin we de wensen vanuit je organisatie voor de training bespreken.

Boek anders één van onze INVK trainingen als Incompany training

Alle trainingen uit ons aanbod zijn als incompany training te boeken. We stemmen de training af op je organisatie. Bekijk hieronder de thema´s van ons trainingsaanbod