Kennisevent

Landelijk Kennisteam Toeleveranciers Bouwsector

'Invloedrijk Leiderschap'

Invloedrijk leiderschap


De huidige samenleving schreeuwt steeds harder om inspirerende leiders met heldere visies. Visies die getuigen van lef en creativiteit. Hoe dring je met jouw verhaal diep door in de belevingswereld van jouw medewerkers? Op welke wijze ben je als toeleverancier bouw van invloed op de besluitvorming van jouw medewerkers of klanten? Hoe vertaal je jouw boodschap en visie in een inspirerend verhaal?

Deze vragen staan centraal in dit spraakmakende kennisevent over invloedrijk leiderschap.Welke invloed heb jij op de besluitvorming van jouw medewerkers of klanten?


Leer van onze ervaren trainers:

 • slimme en onderscheidende vragen te stellen
 • hoe je van invloed bent op de besluitvorming van jouw medewerkers of klanten
 • diep door te dringen met jouw verhaal in de belevingswereld van medewerkers of klanten
 • Logos (Begrijp ik je?), Pathos (Mag ik je?) en Ethos (Vertrouw ik je?) toepassen
 • hoe je met creatieve breinkrakers en cognitieve experimenten tot andere inzichten komt


NU Accountancy  "Het is me zeer goed bevallen, het sparren met vakgenoten uit het gehele land. Je hoort van iedereen zijn ervaringen en inzichten. Zo blijkt dat we uiteindelijk allemaal met dezelfde problematiek zitten en we tegen dezelfde dingen aanlopen. Al met al heel leuk."

"Het is me zeer goed bevallen, het sparren met vakgenoten uit het gehele land. Je hoort van iedereen zijn ervaringen en inzichten. Zo blijkt dat we uiteindelijk allemaal met dezelfde problematiek zitten en we tegen dezelfde dingen aanlopen. Al met al heel leuk."

- NU Accountancy -

Kennisevent Invloedrijk leiderschap

Landelijk Kennisteam Toeleveranciers Bouwsector

Datum:

11 nov 2021
13:30 - 16:30

Locatie:

Landgoed Trompenburgh

Adres:

Zuidereinde 43
1243 KK `s-Graveland

Prijs:

395 euro

Wat kan je verwachten bij het INVK?


Je gaat tijdens actieve werkvormen sparren met vakgenoten en je krijgt andere inzichten mee van onze trainers. Samen kennis delen over:

 • het spelen van een essentiële rol als inspirerend leider
 • hoe je slimme en onderscheidende vragen stelt
 • inspiratie stimuleren en interactie creëren
 • bewust worden van je authentieke non verbale kwaliteiten en stemgebruik
 • hoe je van invloed bent op de besluitvorming van medewerkers of klanten
 • praktijkgerichte casussen

Meld je hiernaast aan voor dit event. Maak je al deel uit van dit Kennisteam? Dan ontvang je vanzelf een uitnodiging.

Wil je meer weten over dit thema? Vraag hier de uitgebreide brochure aan.

De voordelen van onze trainingsaanpak

Kleinschalige groepen

Kleinschalige groepen

Kleine groepen

Je gaat aan de slag met je vaste kennisteam, welke uit gemiddeld 10 personen bestaat. Hierdoor ontstaat een vertrouwde sfeer met veel individuele aandacht. Je trainer kan je zo tijdens de trainingen gericht op weg helpen.

Kennisdeling zonder winstoogmerk

Kennisdeling zonder winstoogmerk

Kennisdeling zonder winstoogmerk

Wij zijn een stichting. Vanuit ideële gronden stimuleren wij kennisdeling en werken wij op een onpartijdige manier aan je ontwikkeling. Door samen kennis uit te wisselen, leer je van elkaar. We vinden het belangrijk dat jij veel uit ons kennisnetwerk haalt.

Praktijkgericht

Praktijkgericht

Praktijkgericht:

Tijdens onze trainingen leer je niet alleen nieuwe methodes kennen, je gaat er ook daadwerkelijk mee aan de slag. Onder leiding van onze trainer zet je de stappen om nieuwe kennis meteen in de praktijk te kunnen brengen.

Actieve werkvormen

Actieve werkvormen

Actieve werkvormen:

Gedurende de trainingen, worden er diverse actieve werkvormen gebruikt. Momenten van kennisoverdracht, uitwisseling van ervaringen en oefening met de toepassing van methodes worden met elkaar afgewisseld.

Groot kennisnetwerk

Groot kennisnetwerk

Groot kennisnetwerk:

Door je aan te sluiten bij een kennisteam, maak je meteen deel uit van ons Landelijke Kennisnetwerk. Dit zorgt ervoor dat je zowel kunt terugvallen op je teamgenoten als op ons gehele netwerk.

Unieke oplossingsrichtingen

Unieke oplossingsrichtingen

Unieke oplossingsrichtingen:

Onze trainers of je mededeelnemers weten nét even een ander licht op die ene uitdaging te schijnen. Je komt los van je gangbare zienswijze en ontdekt nieuwe, unieke oplossingen.

Landelijk Kennisteam Toeleveranciers Bouwsector

Kennis delen, je leiderschapsvaardigheden ontwikkelen en unieke oplossingen voor je uitdagingen vinden; dat staat binnen het Landelijk Kennisteam Toeleveranciers Bouwsector centraal. In dit kennisteam komen managers, directeuren en eigenaren van toeleveranciers in de bouw samen om aan inspirerende en interactieve trainingen deel te nemen. Je aansluiten bij dit team geeft je de kans om, in een selecte groep vakgenoten, continu aan je kennis en vaardigheden als leidinggevende te werken.