Kennisevent

Landelijk Kennisteam Change Management

‘Invloedrijk Leiderschap’

De invloed van leiders is groot, maar hoe gebruik je "de kunst van invloed” op een effectieve en inspirerende manier bij jouw medewerkers of klanten. Wordt samen met andere leidinggevende, directeur of manager, change management bewust van jouw eigen authentieke non verbale kwaliteiten, stemgebruik en tekstbehandeling. Wordt getraind in het formuleren van slimme vragen en het creëren van interactie.         

Dit doen we aan de hand van de INVK Influence Methode, deze methode focust zich op de 3 principes, Logos (Begrijp ik je?), Pathos (Mag ik je?) en Ethos (Vertrouw ik je?). Er wordt met behulp van enkele creatieve breinkrakers en cognitieve experimenten een vertaalslag gemaakt van “de kunst van invloed" naar de principes van de huidige neuromarketing.


De huidige samenleving schreeuwt steeds harder om inspirerende leiders met heldere visies. Visies die getuigen van lef en creativiteit. Hoe dring je met jouw verhaal diep door in de belevingswereld van jouw medewerkers? Op welke wijze ben je van invloed op de besluitvorming van jouw medewerkers of klanten? Hoe vertaal je jouw boodschap en visie in een inspirerend verhaal? Deze vragen staan centraal in dit spraakmakende kennisevent over invloedrijk leiderschap.

Leer hoe je doorlopend voor meer vernieuwing zorgt

 

Tijdens dit kennisevent krijg je alle handvatten mee om aan de slag te gaan met “de kunst van invloed”. Je leert onder andere hoe je;

 • slimme en onderscheidende vragen kunt stellen;
 • op welke wijze van invloed bent op de besluitvorming van jouw medewerkers of klanten;
 • diep kunt doordringen met jouw verhaal in de belevingswereld van jouw medewerkers;
 • Logos (Begrijp ik je?),  Pathos (Mag ik je?) en Ethos (Vertrouw ik je?) kunt toepassen;
 • met creatieve breinkrakers en cognitieve experimenten tot andere inzichten komt.


Profila Zorg  Het Kennisevent was leuk, prikkelend en uitdagend.

Het Kennisevent was leuk, prikkelend en uitdagend.

- Profila Zorg -

Wil je meer weten over dit kennisevent? Vraag dan nu de gratis brochure aan. Daarin vind je meer info over het thema en een inspirerende workshop. Daarmee kun je alvast aan de slag!

Kennisevent Invloedrijk leiderschap

Landelijk Kennisteam Change Management

Datum:

24 jun 2021
13:30 - 16:30

Locatie:

Landgoed Trompenburgh

Adres:

Zuidereinde 43
1243 KK `s-Graveland

Prijs:

395 euro

Wat kan je verwachten bij het INVK?

Dit kennisevent is actief en je gaat zelf aan de slag! Je komt inspiratie opdoen, je zult praktische tools meekrijgen en andere inzichten van collega leidinggevenden change management horen. De trainers behandelen de theorie van het thema om je daarna met een werkvorm in kleinere groepen continu aan de slag te zetten. Uiteraard krijg je tussendoor ook nog advies van je collega’s, die net als jij:

 • een essentiële rol spelen als inspirerend leider van hun organisatie;
 • willen leren hoe je slimme en onderscheidende vragen kunt stellen;
 • inspiratie willen stimuleren en interactie creëren;
 • bewust willen worden van je authentieke non verbale kwaliteiten en stemgebruik;
 • graag leren hoe je van invloed kunt zijn op de besluitvorming van jouw medewerkers of klanten;
 • dit alles graag in een kleine, vertrouwde setting leren, met veel persoonlijke aandacht van onze trainer.

Meld je hiernaast aan voor dit event. Maak je al deel uit van dit Kennisteam? Dan ontvang je vanzelf een uitnodiging.


De voordelen van onze trainingsaanpak

Kleinschalige groepen

Kleinschalige groepen

Kleine groepen

Je gaat aan de slag met je vaste kennisteam, welke uit gemiddeld 10 personen bestaat. Hierdoor ontstaat een vertrouwde sfeer met veel individuele aandacht. Je trainer kan je zo tijdens de trainingen gericht op weg helpen.

Kennisdeling zonder winstoogmerk

Kennisdeling zonder winstoogmerk

Kennisdeling zonder winstoogmerk

Wij zijn een stichting. Vanuit ideële gronden stimuleren wij kennisdeling en werken wij op een onpartijdige manier aan je ontwikkeling. Door samen kennis uit te wisselen, leer je van elkaar. We vinden het belangrijk dat jij veel uit ons kennisnetwerk haalt.

Praktijkgericht

Praktijkgericht

Praktijkgericht:

Tijdens onze trainingen leer je niet alleen nieuwe methodes kennen, je gaat er ook daadwerkelijk mee aan de slag. Onder leiding van onze trainer zet je de stappen om nieuwe kennis meteen in de praktijk te kunnen brengen.

Actieve werkvormen

Actieve werkvormen

Actieve werkvormen:

Gedurende de trainingen, worden er diverse actieve werkvormen gebruikt. Momenten van kennisoverdracht, uitwisseling van ervaringen en oefening met de toepassing van methodes worden met elkaar afgewisseld.

Groot kennisnetwerk

Groot kennisnetwerk

Groot kennisnetwerk:

Door je aan te sluiten bij een kennisteam, maak je meteen deel uit van ons Landelijke Kennisnetwerk. Dit zorgt ervoor dat je zowel kunt terugvallen op je teamgenoten als op ons gehele netwerk.

Unieke oplossingsrichtingen

Unieke oplossingsrichtingen

Unieke oplossingsrichtingen:

Onze trainers of je mededeelnemers weten nét even een ander licht op die ene uitdaging te schijnen. Je komt los van je gangbare zienswijze en ontdekt nieuwe, unieke oplossingen.

Landelijk Kennisteam Change Management

Wil jij samen met andere leidinggevenden verandermanagement uit het hele land kennis delen, netwerken en leren over uiteenlopende managementthema's? Sluit je dan aan bij het Landelijk Kennisteam Change Management. Daarin komen je vakgenoten 3 keer per jaar bij elkaar tijdens inspirerende Kennisevents op Landgoed Trompenburgh. Help elkaar vooruit bij het vinden van oplossingen voor je uitdagingen en werk samen aan je succes als leidinggevende.