Kennisevent

Landelijk Kennisteam Notarissen

‘Innovatie’

Als leidinggevende, directeur of manager, van een notariskantoor weet je als geen ander dat het doorvoeren van vernieuwingen veel vraagt van de medewerkers van een organisatie. Door te werken aan de juiste mindset van medewerkers, zorg je ervoor dat vernieuwing sneller en beter plaats kan vinden. Leer tijdens dit kennisevent hoe je zorgt voor een cultuur van continue verbetering en vooruitgang binnen je afdeling of gehele organisatie.

Na het volgen van dit kennisevent ben je klaar om met verschillende soorten vernieuwing aan de slag te gaan, van organisatorische tot strategische innovatie.


Elkaar rap opvolgende veranderingen en (technologische) ontwikkelingen maken continue innovatie van levensbelang voor organisaties. Er ontstaan voortdurend nieuwe manieren en mogelijkheden. Dat doe je onder andere samen met je team; een groep mensen die met de juiste mindset nieuwe oplossingen bedenkt in de vorm van nieuwe diensten en producten, vernieuwende strategieën en werkprocessen of innovatieve marketing.Hoe zorg je er dan als leidinggevende van een notariskantoor voor dat je team op een goed tempo ontwikkelt en vernieuwt of hoe je nieuwe kansen weet te pakken?

Leer hoe je doorlopend voor meer vernieuwing zorgt

 

Tijdens dit kennisevent krijg je alle handvatten mee om aan de slag te gaan met innovatie. Je leert onder andere hoe je;

  • een cultuur van continue vernieuwing binnen je organisatie creëert;
  • binnen verschillende onderdelen van je organisatie aan de slag gaat met vernieuwing;
  • vanuit je rol als leidinggevende, directeur of manager van een notariskantoor voor de juiste mindset van continu, leren, verbeteren en vernieuwen, zorgt bij je medewerkers en teamleden;
  • meer vooruitgang boekt, door innovatie binnen verschillende onderdelen van je organisatie op een integrale manier in de praktijk te brengen;

Gopisingh van Os Notarissen   "Heel fijn om in kleinere setting, met beroepsgenoten van gedachten te wisselen."

"Heel fijn om in kleinere setting, met beroepsgenoten van gedachten te wisselen."

- Gopisingh van Os Notarissen -

points

3 punten

Kennisevent Innovatieve organisaties

Landelijk Kennisteam Notarissen

Datum:

2 jun 2021
13:30 - 16:30

Locatie:

Landgoed Trompenburgh

Adres:

Zuidereinde 43
1243 KK `s-Graveland

Prijs:

395 euro

Wat kan je verwachten bij het INVK?

Dit kennisevent is actief en je gaat zelf aan de slag! Je komt inspiratie opdoen, je zult praktische tools meekrijgen en andere inzichten van collega leidinggevende van een notariskantoor horen. De trainers behandelen de theorie van het thema om je daarna met een werkvorm in kleinere groepen continu aan de slag te zetten. Uiteraard krijg je tussendoor ook nog advies van je collega’s, die net als jij:

  • een essentiële rol spelen in het vergroten van de innovatiekracht van hun organisatie;
  • een cultuur van continue vernieuwing binnen hun team willen creëren om zo uitdagingen beter aan te pakken en snel in te spelen op nieuwe ontwikkelingen;
  • graag leren hoe zij met verschillende soorten innovatie aan de slag gaan;
  • dit alles graag in een kleine, vertrouwde setting leren, met veel persoonlijke aandacht van onze trainer.

Meld je hiernaast aan voor dit event. Maak je al deel uit van dit Kennisteam? Dan ontvang je vanzelf een uitnodiging.


Wil je meer weten over dit kennisevent? Vraag dan nu de gratis brochure aan. Daarin vind je meer info over het thema en een inspirerende workshop. Daarmee kun je alvast aan de slag!

De voordelen van onze trainingsaanpak

Kleinschalige groepen

Kleinschalige groepen

Kleine groepen

Je gaat aan de slag met je vaste kennisteam, welke uit gemiddeld 10 personen bestaat. Hierdoor ontstaat een vertrouwde sfeer met veel individuele aandacht. Je trainer kan je zo tijdens de trainingen gericht op weg helpen.

Kennisdeling zonder winstoogmerk

Kennisdeling zonder winstoogmerk

Kennisdeling zonder winstoogmerk

Wij zijn een stichting. Vanuit ideële gronden stimuleren wij kennisdeling en werken wij op een onpartijdige manier aan je ontwikkeling. Door samen kennis uit te wisselen, leer je van elkaar. We vinden het belangrijk dat jij veel uit ons kennisnetwerk haalt.

Praktijkgericht

Praktijkgericht

Praktijkgericht:

Tijdens onze trainingen leer je niet alleen nieuwe methodes kennen, je gaat er ook daadwerkelijk mee aan de slag. Onder leiding van onze trainer zet je de stappen om nieuwe kennis meteen in de praktijk te kunnen brengen.

Actieve werkvormen

Actieve werkvormen

Actieve werkvormen:

Gedurende de trainingen, worden er diverse actieve werkvormen gebruikt. Momenten van kennisoverdracht, uitwisseling van ervaringen en oefening met de toepassing van methodes worden met elkaar afgewisseld.

Groot kennisnetwerk

Groot kennisnetwerk

Groot kennisnetwerk:

Door je aan te sluiten bij een kennisteam, maak je meteen deel uit van ons Landelijke Kennisnetwerk. Dit zorgt ervoor dat je zowel kunt terugvallen op je teamgenoten als op ons gehele netwerk.

Unieke oplossingsrichtingen

Unieke oplossingsrichtingen

Unieke oplossingsrichtingen:

Onze trainers of je mededeelnemers weten nét even een ander licht op die ene uitdaging te schijnen. Je komt los van je gangbare zienswijze en ontdekt nieuwe, unieke oplossingen.

Landelijk Kennisteam Notarissen

Het Landelijk Kennisteam Notarissen is er speciaal voor notarissen en notaris-eigenaren. In een selecte groep van ambtsgenoten pakken zij gezamenlijke uitdagingen aan en gaan ze tijdens hun trainingen aan de slag met uiteenlopende managementthema´s. Door je bij dit team aan te sluiten werk je dus niet alleen aan je eigen succes, maar breng je ook elkaars kennis naar een hoger niveau. Je levert een waardevolle bijdrage aan de kennisdeling binnen de notarisbranche en helpt elkaar vooruit tijdens jullie eigen trainingen.