Kennisevent

Landelijk Kennisteam Recruiters

‘Efficiënter en wendbaar'

Succesvolle organisaties kenmerken zich door een zeer hoge wendbaarheid en flexibiliteit. Dit heeft als resultaat dat zij gemakkelijk en snel kunnen inspelen op veranderingen.


Hoe creëer je als (corporate) recruiter zo'n succesvolle en efficiënte organisatie en cultuur? Een organisatie is nooit af. Want; het kan altijd beter, sneller, goedkoper of duurzamer. Wendbaarder worden gaat over de juiste mindset van de medewerkers en de juiste organisatiecultuur, maar hoe vraag je dat aan je medewerkers?
Leer hoe je je team, afdeling of organisatie wendbaar maakt

Samen met je vakgenoten en onder begeleiding van onze trainers leer je hoe je:

  •  jezelf, je team en organisatie efficiënter en flexibeler maakt, waardoor je beter op veranderingen in je omgeving in kunt spelen;
  • een cultuur van continue verbetering creëert, waarbij medewerkers flexibel zijn en werken aan een organisatie die nooit af is;
  • door je afdeling en organisatie wendbaarder te maken, sneller, beter, duurzamer en/of goedkoper te werk kunt gaan en beter op de behoeftes van je klanten in kunt spelen.


Franciscus Gasthuis & Vlietland   (Over INVK-trainer Dian, red.) “Leuke dame, legde het onderwerp goed uit en gaf goede voorbeelden en directe terugkoppeling toegespitst op de deelnemers.”

(Over INVK-trainer Dian, red.) “Leuke dame, legde het onderwerp goed uit en gaf goede voorbeelden en directe terugkoppeling toegespitst op de deelnemers.”

- Franciscus Gasthuis & Vlietland -

Kennisevent Efficiënter en Wendbaarder worden

Landelijk Kennisteam Recruiters

Datum:

18 may 2021
09:30 - 12:30

Locatie:

Landgoed Trompenburgh

Adres:

Zuidereinde 43
1243 KK `s-Graveland

Prijs:

395 euro

Programma

Tijdens het event ga je met je vakgenoten aan de hand van voorbeelden en de expertise van onze INVK-trainer de verdieping in waarbij we veel actieve werkvormen zullen gebruiken. 

 Achteraf krijg je een uitgebreide Booklet zodat je nog meer uit je event kan halen en praktisch aan de slag kan met behulp van theorie en praktische voorbeelden.

 

Een frisse kijk op herkenbare vraagstukken

Elke organisatie is anders, maar je zult zien dat de uitdagingen overal ongeveer hetzelfde zijn. En dat is het mooie aan de kennissessies bij het INVK. De trainer en de andere deelnemers bieden je een frisse kijk op herkenbare vraagstukken.

 Dit maakt de kennissessies bij het INVK uniek:

  • Een ervaren trainer die zijn of haar kennis met jou deelt
  • Sparren met leidinggevenden in dezelfde rol en/of branche
  • Een kleine groep en fijne setting, waardoor er ruimte ontstaat om te delen
  • Inzichten en handvatten die zich bij soortgelijke organisaties al bewezen hebben

Meld je hiernaast aan voor dit event. Maak je al deel uit van dit Kennisteam? Dan ontvang je vanzelf een uitnodiging. Elk kennisteam komt namelijk 3 x per jaar samen
Wil je meer weten over dit thema? Vraag hier de uitgebreide brochure aan.

De voordelen van onze trainingsaanpak

Kleinschalige groepen

Kleinschalige groepen

Kleine groepen

Je gaat aan de slag met je vaste kennisteam, welke uit gemiddeld 10 personen bestaat. Hierdoor ontstaat een vertrouwde sfeer met veel individuele aandacht. Je trainer kan je zo tijdens de trainingen gericht op weg helpen.

Kennisdeling zonder winstoogmerk

Kennisdeling zonder winstoogmerk

Kennisdeling zonder winstoogmerk

Wij zijn een stichting. Vanuit ideële gronden stimuleren wij kennisdeling en werken wij op een onpartijdige manier aan je ontwikkeling. Door samen kennis uit te wisselen, leer je van elkaar. We vinden het belangrijk dat jij veel uit ons kennisnetwerk haalt.

Praktijkgericht

Praktijkgericht

Praktijkgericht:

Tijdens onze trainingen leer je niet alleen nieuwe methodes kennen, je gaat er ook daadwerkelijk mee aan de slag. Onder leiding van onze trainer zet je de stappen om nieuwe kennis meteen in de praktijk te kunnen brengen.

Actieve werkvormen

Actieve werkvormen

Actieve werkvormen:

Gedurende de trainingen, worden er diverse actieve werkvormen gebruikt. Momenten van kennisoverdracht, uitwisseling van ervaringen en oefening met de toepassing van methodes worden met elkaar afgewisseld.

Groot kennisnetwerk

Groot kennisnetwerk

Groot kennisnetwerk:

Door je aan te sluiten bij een kennisteam, maak je meteen deel uit van ons Landelijke Kennisnetwerk. Dit zorgt ervoor dat je zowel kunt terugvallen op je teamgenoten als op ons gehele netwerk.

Unieke oplossingsrichtingen

Unieke oplossingsrichtingen

Unieke oplossingsrichtingen:

Onze trainers of je mededeelnemers weten nét even een ander licht op die ene uitdaging te schijnen. Je komt los van je gangbare zienswijze en ontdekt nieuwe, unieke oplossingen.

Landelijk Kennisteam Recruiters

In het Landelijk Kennisteam Recruiters delen professionals uit de recruitmentwereld hun kennis en ontwikkelen zij hun leiderschapsvaardigheden. Je aansluiten bij dit team geeft je de kans om, in een selecte groep vakgenoten, continu aan je kennis en managementvaardigheden te werken. Tijdens de trainingen staat kennisdeling centraal en werk je in deze kleine groep met vakgenoten, onder leiding van een ervaren trainer aan je succes.