Trainingssessie Efficiënter en Wendbaarder worden Landelijk Kennisteam ZZP

Als zzp´er word je door organisaties veelal als flexibele kracht ingezet. Je speelt daarmee een essentiële rol in de manier waarop je opdrachtgevers succesvol weten in te spelen op hun dynamische omgeving. Tijdens de training ‘efficiënter en wendbaarder worden’ voor ZZP´ers, leer je hoe je als zelfstandig ondernemer efficiënter kunt werken en maak je een start met de ontwikkeling van je flexibele mindset. Dit, met als doel om je werkwijze optimaal aan te kunnen sluiten bij die van je opdrachtgevers, die steeds meer wendbaarheid en flexibiliteit van je verlangen.

Speciaal voor ZZP´ers

Deze trainingssessie wordt georganiseerd voor zelfstandige ondernemers, die:  • willen bijdragen aan de wendbaarheid en flexibiliteit van de organisaties en bedrijven waarvoor zij werken.
  • zelf graag efficiënter en flexibeler te werk gaan, om zo meer tijd over te houden en beter op de behoefte van hun klanten in te spelen.

  • zelf al in grote mate flexibel te werk gaan, maar soms tegen logheid en inefficiëntie aanlopen in de samenwerking met hun opdrachtgevers en dit willen veranderen.

  • hier graag in een kleine, vertrouwde setting mee aan de slag gaan, met veel persoonlijke aandacht van onze trainer.


Meld je hiernaast aan voor dit event. Maak je al deel uit van dit Kennisteam? Dan ontvang je vanzelf een uitnodiging.

Wendbaar en Flexibel als ZZP´er

Als zzp´er word je door organisaties veelal als flexibele kracht ingezet. Je speelt daarmee een essentiële rol in de manier waarop je opdrachtgevers succesvol weten in te spelen op hun dynamische omgeving. Onder invloed van elkaar steeds sneller opvolgende (technologische) ontwikkelingen en veranderingen in de wensen van hun klanten, wordt de wendbaarheid en efficiëntie van organisaties steeds belangrijker. Om succesvol te zijn en te blijven, zullen je (potentiële) opdrachtgevers hun organisaties daarom steeds flexibeler inrichten. Daar ligt een grote kans voor jou als zelfstandig ondernemer, op voorwaarde dat je zelf beschikt over de juiste flexibele mindset en vaardigheden om efficiënt te werken.


Trainingssessie Efficiënter en Wendbaarder worden

Landelijk Kennisteam ZZP

Datum:

6 oct 2020
13:30 - 16:30

Locatie:

Landgoed Trompenburgh

Adres:

Zuidereinde 43
1243 KK, ´s-Graveland

Prijs:

295 euro

- -

Leer efficiënter te werken en ontwikkel je flexibele mindset als ZZP´erTijdens de training ‘efficiënter en wendbaarder worden’ voor ZZP´ers, leer je hoe je als zelfstandig ondernemer efficiënter kunt werken en maak je een start met de ontwikkeling van je flexibele mindset. Dit, met als doel om je werkwijze optimaal aan te kunnen sluiten bij die van je opdrachtgevers, die steeds meer wendbaarheid en flexibiliteit van je verlangen.

Je leert hoe je als zelfstandig ondernemer;  • inspeelt op opdrachtgevers die, onder invloed van een dynamische omgeving, hun organisatie steeds efficiënter en wendbaarder inrichten;
  • je eigen wendbare mindset ontwikkelt, om zo optimaal op veranderingen in je omgeving te kunnen anticiperen;
  • een efficiënte werkwijze creëert, waarmee je aan de verwachtingen van wendbare organisaties kunt voldoen;
  • bijdraagt aan een cultuur van continue verbetering binnen teams en organisaties en daarmee een onmisbare kracht wordt voor je opdrachtgevers.

De Wendbaarheid Methode

Tijdens de trainingssessie ga je samen met je vakgenoten, onder leiding van onze ervaren INVK-trainer aan de slag met de Wendbaarheid Methode. De INVK Wendbaarheid Methode focust zich op het efficiënter maken van de organisatie, het creëren van de juiste mindset en cultuur binnen teams en het wendbaarder en flexibeler maken van organisaties. Je leert hoe je deze, door het INVK ontwikkelde methode, aan de hand van enkele praktische stappen, toepast binnen je eigen organisatie. De methode wordt in kleine kring behandeld, je leert bij het INVK van wetenschappelijk onderzoek, van je vakgenoten en van onze ervaren en betrokken trainer.

Programma

13:15 – 13:30 Inloop met koffie

13:30 – 13:45 Kick-start van de trainingssessie en introductie van het thema

13:45 – 15:00 Aan de slag met de methode, onder begeleiding van je trainer

15:00 – 15:15 Pauze en netwerkmoment met koffie

15:15 – 16:15 Praktijkoefeningen, onder begeleiding van je trainer

16:15 – 16:30 Eerste stappen voor toepassing in je organisatie & Evaluatie

16:30 INVK Borrel


* In aanloop naar het event toe, kunnen sommige programmaonderdelen nog enigszins veranderen 

Vanaf 1 juni gaan onze trainingen weer door!

Iedereen staat door de coronacrisis voor grote uitdagingen. Nog nooit was samen op zoek gaan naar oplossingen belangrijker dan nu. Gelukkig, kunnen we daar vanaf 1 juni weer mee aan de slag gaan tijdens onze trainingssessies. Jullie gezondheid en die van onze medewerkers staat daarbij natuurlijk voorop. Hoe we daarvoor zorgen lees je in ons coronaprotocol.

De voordelen van onze trainingsaanpak

Kleinschalige groepen

Kleine groepen

Je gaat aan de slag met je vaste kennisteam, welke uit gemiddeld 10 personen bestaat. Hierdoor ontstaat een vertrouwde sfeer met veel individuele aandacht. Je trainer kan je zo tijdens de trainingen gericht op weg helpen.

Kennisdeling zonder winstoogmerk

Kennisdeling zonder winstoogmerk

Wij zijn een stichting. Vanuit ideële gronden stimuleren wij kennisdeling en werken wij op een onpartijdige manier aan je ontwikkeling. Door samen kennis uit te wisselen, leer je van elkaar. We vinden het belangrijk dat jij veel uit ons kennisnetwerk haalt.

Praktijkgericht

Praktijkgericht:

Tijdens onze trainingen leer je niet alleen nieuwe methodes kennen, je gaat er ook daadwerkelijk mee aan de slag. Onder leiding van onze trainer zet je de stappen om nieuwe kennis meteen in de praktijk te kunnen brengen.

Actieve werkvormen

Actieve werkvormen:

Gedurende de trainingen, worden er diverse actieve werkvormen gebruikt. Momenten van kennisoverdracht, uitwisseling van ervaringen en oefening met de toepassing van methodes worden met elkaar afgewisseld.

Groot kennisnetwerk

Groot kennisnetwerk:

Door je aan te sluiten bij een kennisteam, maak je meteen deel uit van ons Landelijke Kennisnetwerk. Dit zorgt ervoor dat je zowel kunt terugvallen op je teamgenoten als op ons gehele netwerk.

Unieke oplossingsrichtingen

Unieke oplossingsrichtingen:

Onze trainers of je mededeelnemers weten nét even een ander licht op die ene uitdaging te schijnen. Je komt los van je gangbare zienswijze en ontdekt nieuwe, unieke oplossingen.

Landelijk Kennisteam ZZP

Kennis delen, je leiderschapsvaardigheden ontwikkelen en unieke oplossingen voor je uitdagingen vinden; dat staat binnen het Landelijk Kennisteam ZZP centraal. In dit kennisteam komen zelfstandige ondernemers, werkzaam in bijvoorbeeld de zorg, bouw, marketing en ict samen om aan inspirerende en interactieve trainingen deel te nemen. Je aansluiten bij dit team geeft je de kans om, in een kleine groep met andere zzp´ers, continu aan je kennis en vaardigheden te werken.