Trainingssessie Van Organisatie naar Strategisch Merk Landelijk Kennisteam Tandartsen en Tandheelkundig Specialisten

Hoe houd je patiënten en medewerkers langer vast en hoe vind je sneller nieuwe medewerkers en mensen die zich aan je tandartspraktijk willen verbinden? Dat hangt allemaal samen met hoe je jezelf neerzet als werkgever en als merk. Tijdens deze verkennende trainingssessie ga je met de Branding Methode aan de slag en leer je hoe je een goede reputatie opbouwt en behoudt. Na je deelname aan deze trainingssessie weet je hoe je een sterk merk rondom je praktijk bouwt en mensen daardoor langer aan je weet te binden.

Voor Tandartsen en Tandheelkundig Specialisten

Deze trainingssessie is bedoeld voor professionals uit de tandheelkunde, zoals:  • Tandartsen die op zoek zijn naar een manier om mensen langer aan hun tandartspraktijk te binden en/of hun reputatie als werkgever willen optimaliseren. 
  • Tandheelkundig specialisten die mensen graag langer vasthouden en hun retentieratio willen verhogen, door van hun praktijk een aantrekkelijk en sterk merk te maken.
  • Orthodontisten die willen leren hoe zij de reputatie van hun orthodontistenpraktijk kunnen verbeteren en wat zij kunnen doen als die reputatie ineens beschadigd wordt.  
  • Tandheelkundige professionals en artsen, endodontologen, parodontologen en kaakchirurgen die dit alles graag in een kleine, vertrouwde setting leren, met veel persoonlijke aandacht van onze trainer. 


Meld je hiernaast aan voor dit event. Maak je al deel uit van dit Kennisteam? Dan ontvang je vanzelf een uitnodiging.

Van Praktijk naar Strategische Merk

Mensen vertrekken gemakkelijker naar andere organisaties. Het belang van branding, het consistent neerzetten van je praktijk, wordt steeds belangrijker. Dat hangt allemaal samen met hoe je jezelf neerzet als praktijk, werkgever en merk. Als organisatie ben je hier continue mee bezig. Een reputatie bouwen kost veel tijd, een goede reputatie verliezen erg weinig. Hoe behoud je een goede reputatie, en wat doe je als die goede reputatie ineens weg is? Dat leer je tijdens deze verkennende trainingssessie.

Trainingssessie Van Organisatie naar Strategisch Merk

Landelijk Kennisteam Tandartsen en Tandheelkundig Specialisten

Datum:

24 nov 2020
13:30 - 16:30

Locatie:

Landgoed Trompenburgh

Adres:

Zuidereinde 43
1243 KK, ´s-Graveland

Prijs:

395 euro

- -

Leer hoe je van je organisatie een sterk merk maaktTijdens de trainingssessie krijg je alle handvatten mee om een sterke reputatie op te bouwen en vast te houden.  • Leer hoe je als organisatie een authentieke en onderscheidende voorkeurspositie verkrijgt en behoudt, zowel als werkgever voor (potentiële) medewerkers als voor (potentiële) klanten. 
  • Ga aan de slag met de Branding Methode en stel daarbij al je praktijkspecifieke vragen aan onze ervaren INVK-trainer.
  • Kom erachter hoe je, door van je praktijk een sterk merk te maken, het personeelsverloop van je organisatie kunt verlagen en een aantrekkelijkere werkgever wordt.
  • Wissel ervaringen uit met je vakgenoten. Leer van elkaar, breng elkaar op nieuwe ideeën en vergroot je netwerk. 
  • Leer welke rol voor jou als tandarts of tandheelkundig specialist is weggelegd bij het bouwen van een sterk merk rondom je praktijk.

.

De Branding Methode 

De INVK Branding Methode gaat stap voor stap in op de manier hoe je een authentieke en onderscheidende voorkeurspositie kunt verkrijgen en behouden. We kijken hierbij naar de psychologische mindset van (potentiële) medewerkers of klanten en hun beïnvloeders. Dit wordt ondersteund door middel van praktijkvoorbeelden. De methode wordt in kleine kring behandeld. Je leert bij het INVK van wetenschappelijk onderzoek, je tafelgenoten en onze ervaren INVK-trainer. Je gaat een start maken met de toepassing van deze methode in jouw organisatie.

Programma

13:15 – 13:30 Inloop met koffie

13:30 – 13:45 Kick-start van de trainingssessie en introductie van het thema

13:45 – 15:00 Aan de slag met de methode, onder begeleiding van je trainer

15:00 – 15:15 Pauze en netwerkmoment met koffie

15:15 – 16:15 Praktijkoefeningen, onder begeleiding van je trainer

16:15 – 16:30 Eerste stappen voor toepassing in je organisatie & Evaluatie

16:30 INVK Borrel


* In aanloop naar het event toe, kunnen sommige programmaonderdelen nog enigszins veranderen 

Vanaf 1 juni gaan onze trainingen weer door!

Iedereen staat door de coronacrisis voor grote uitdagingen. Nog nooit was samen op zoek gaan naar oplossingen belangrijker dan nu. Gelukkig, kunnen we daar vanaf 1 juni weer mee aan de slag gaan tijdens onze trainingssessies. Jullie gezondheid en die van onze medewerkers staat daarbij natuurlijk voorop. Hoe we daarvoor zorgen lees je in ons coronaprotocol.

De voordelen van onze trainingsaanpak

Kleinschalige groepen

Kleine groepen

Je gaat aan de slag met je vaste kennisteam, welke uit gemiddeld 10 personen bestaat. Hierdoor ontstaat een vertrouwde sfeer met veel individuele aandacht. Je trainer kan je zo tijdens de trainingen gericht op weg helpen.

Kennisdeling zonder winstoogmerk

Kennisdeling zonder winstoogmerk

Wij zijn een stichting. Vanuit ideële gronden stimuleren wij kennisdeling en werken wij op een onpartijdige manier aan je ontwikkeling. Door samen kennis uit te wisselen, leer je van elkaar. We vinden het belangrijk dat jij veel uit ons kennisnetwerk haalt.

Praktijkgericht

Praktijkgericht:

Tijdens onze trainingen leer je niet alleen nieuwe methodes kennen, je gaat er ook daadwerkelijk mee aan de slag. Onder leiding van onze trainer zet je de stappen om nieuwe kennis meteen in de praktijk te kunnen brengen.

Actieve werkvormen

Actieve werkvormen:

Gedurende de trainingen, worden er diverse actieve werkvormen gebruikt. Momenten van kennisoverdracht, uitwisseling van ervaringen en oefening met de toepassing van methodes worden met elkaar afgewisseld.

Groot kennisnetwerk

Groot kennisnetwerk:

Door je aan te sluiten bij een kennisteam, maak je meteen deel uit van ons Landelijke Kennisnetwerk. Dit zorgt ervoor dat je zowel kunt terugvallen op je teamgenoten als op ons gehele netwerk.

Unieke oplossingsrichtingen

Unieke oplossingsrichtingen:

Onze trainers of je mededeelnemers weten nét even een ander licht op die ene uitdaging te schijnen. Je komt los van je gangbare zienswijze en ontdekt nieuwe, unieke oplossingen.

Landelijk Kennisteam Tandartsen en Tandheelkundig Specialisten

In het Landelijk Kennisteam Tandartsen en Tandheelkundig Specialisten komen vakgenoten uit de tandheelkunde samen om kennis te delen, hun managementvaardigheden te ontwikkelen en unieke oplossingen voor gemeenschappelijke uitdagingen te vinden. Je aansluiten bij dit team geeft je de kans om, in een selecte groep vakgenoten, continu aan je kennis en vaardigheden als leidinggevende te werken. Dit, door middel van inspirerende trainingen, onder leiding van ervaren trainers.