Trainingssessie Efficiënter en Wendbaarder worden Landelijk Kennisteam Tandartsen en Tandheelkundig Specialisten

Flexibiliteit en het vermogen om je als tandarts snel op ontwikkelingen aan te passen, worden steeds belangrijker. Hoe wendbaarder en flexibeler je je als professional en als organisatie kunt opstellen, hoe beter je patiënten van dienst kunt zijn en in kunt spelen op de dynamische omgeving waarin je werkt. Tijdens deze verkennende trainingssessie leer je hoe je als tandarts of tandheelkundig specialist je team en praktijk wendbaar maakt en zorgt voor een flexibele mindset bij jezelf en je medewerkers. Dit leer je in een kleine groep van vakgenoten, onder leiding van een ervaren INVK-trainer.

Voor Tandartsen en Tandheelkundig Specialisten

Deze trainingssessie is bedoeld voor tandartsen en tandheelkundig specialisten, zoals:  • Tandartsen die graag willen weten hoe zij hun medewerkers flexibel aan kunnen sturen en voor de juiste cultuur binnen hun team en organisatie zorgen.
  • Tandheelkundig specialisten die een manier zoeken om hun strategische koers wendbaar te maken om zo hun praktijk klaar te stomen voor de toekomst.
  • Orthodontisten die willen leren hoe zij bij mensen een wendbare mindset kunnen creëren.
  • Tandheelkundige professionals en artsen, endodontologen, parodontologen en kaakchirurgen die dit alles graag in een kleine, vertrouwde setting leren, met veel persoonlijke aandacht van onze trainer.


Meld je hiernaast aan voor dit event. Maak je al deel uit van dit Kennisteam? Dan ontvang je vanzelf een uitnodiging.

Efficiëntie en Wendbaarheid in de Tandheelkunde

De afgelopen jaren is het beroep van tandarts flink veranderd. Praktijken werden gemiddeld groter, patiënten mondiger en de randzaken namen toe. Ook de komende jaren zal er nog flink wat veranderen. Flexibiliteit en het vermogen om je als tandartspraktijk snel op ontwikkelingen aan te passen, worden daarmee steeds belangrijker. Dit vraagt wel iets van medewerkers: ze moeten wendbaarder en flexibeler zijn. Hoe creëer je zo'n succesvolle en efficiënte organisatie en cultuur? Een cultuur van continue verbetering, waarbij medewerkers flexibel zijn en werken aan een organisatie die nooit af is. Want; het kan altijd beter, sneller, duurzamer en patiëntvriendelijker. 


Trainingssessie Efficiënter en Wendbaarder worden

Landelijk Kennisteam Tandartsen en Tandheelkundig Specialisten

Datum:

23 jun 2020
13:30 - 16:30

Locatie:

Landgoed Trompenburgh

Adres:

Zuidereinde 43
1243 KK, ´s-Graveland

Prijs:

395 euro

- -

Leer hoe je je team en praktijk wendbaar maaktTijdens deze trainingssessie krijg je alle handvatten mee om je team en praktijk 'leniger' en meer ‘agile’ te maken. Je leert onder andere hoe je;  • jezelf, je team en organisatie efficiënter en flexibeler maakt, waardoor je beter op veranderingen in je omgeving in kunt spelen;
  • een cultuur van continue verbetering creëert, waarbij medewerkers flexibel zijn en werken aan een organisatie die nooit af is;
  • vanuit je leidinggevende rol voor de juiste flexibele mindset bij mensen kunt zorgen;
  • door wendbaarder te worden, sneller, beter, duurzamer en/of efficiënter te werk kunt gaan en beter op de behoeftes van je patiënten in kunt spelen.

De Wendbaarheid Methode

Tijdens de trainingssessie ga je samen met je vakgenoten, onder leiding van onze ervaren INVK-trainer aan de slag met de Wendbaarheid Methode. De INVK Wendbaarheid Methode focust zich op het efficiënter maken van de organisatie, het creëren van de juiste mindset en cultuur binnen teams en het wendbaarder en flexibeler maken van organisaties. Je leert hoe je deze, door het INVK ontwikkelde methode, aan de hand van enkele praktische stappen, toepast binnen je eigen organisatie. De methode wordt in kleine kring behandeld, je leert bij het INVK van wetenschappelijk onderzoek, van je vakgenoten en van onze ervaren en betrokken trainer.

Programma

13:15 – 13:30 Inloop met koffie

13:30 – 13:45 Kick-start van de trainingssessie en introductie van het thema

13:45 – 15:00 Aan de slag met de methode, onder begeleiding van je trainer

15:00 – 15:15 Pauze en netwerkmoment met koffie

15:15 – 16:15 Praktijkoefeningen, onder begeleiding van je trainer

16:15 – 16:30 Eerste stappen voor toepassing in je organisatie & Evaluatie

16:30 INVK Borrel


* In aanloop naar het event toe, kunnen sommige programmaonderdelen nog enigszins veranderen 

Vanaf 1 juni gaan onze trainingen weer door!

Iedereen staat door de coronacrisis voor grote uitdagingen. Nog nooit was samen op zoek gaan naar oplossingen belangrijker dan nu. Gelukkig, kunnen we daar vanaf 1 juni weer mee aan de slag gaan tijdens onze trainingssessies. Jullie gezondheid en die van onze medewerkers staat daarbij natuurlijk voorop. Hoe we daarvoor zorgen lees je in ons coronaprotocol.

De voordelen van onze trainingsaanpak

Kleinschalige groepen

Kleine groepen

Je gaat aan de slag met je vaste kennisteam, welke uit gemiddeld 10 personen bestaat. Hierdoor ontstaat een vertrouwde sfeer met veel individuele aandacht. Je trainer kan je zo tijdens de trainingen gericht op weg helpen.

Kennisdeling zonder winstoogmerk

Kennisdeling zonder winstoogmerk

Wij zijn een stichting. Vanuit ideële gronden stimuleren wij kennisdeling en werken wij op een onpartijdige manier aan je ontwikkeling. Door samen kennis uit te wisselen, leer je van elkaar. We vinden het belangrijk dat jij veel uit ons kennisnetwerk haalt.

Praktijkgericht

Praktijkgericht:

Tijdens onze trainingen leer je niet alleen nieuwe methodes kennen, je gaat er ook daadwerkelijk mee aan de slag. Onder leiding van onze trainer zet je de stappen om nieuwe kennis meteen in de praktijk te kunnen brengen.

Actieve werkvormen

Actieve werkvormen:

Gedurende de trainingen, worden er diverse actieve werkvormen gebruikt. Momenten van kennisoverdracht, uitwisseling van ervaringen en oefening met de toepassing van methodes worden met elkaar afgewisseld.

Groot kennisnetwerk

Groot kennisnetwerk:

Door je aan te sluiten bij een kennisteam, maak je meteen deel uit van ons Landelijke Kennisnetwerk. Dit zorgt ervoor dat je zowel kunt terugvallen op je teamgenoten als op ons gehele netwerk.

Unieke oplossingsrichtingen

Unieke oplossingsrichtingen:

Onze trainers of je mededeelnemers weten nét even een ander licht op die ene uitdaging te schijnen. Je komt los van je gangbare zienswijze en ontdekt nieuwe, unieke oplossingen.

Landelijk Kennisteam Tandartsen en Tandheelkundig Specialisten

In het Landelijk Kennisteam Tandartsen en Tandheelkundig Specialisten komen vakgenoten uit de tandheelkunde samen om kennis te delen, hun managementvaardigheden te ontwikkelen en unieke oplossingen voor gemeenschappelijke uitdagingen te vinden. Je aansluiten bij dit team geeft je de kans om, in een selecte groep vakgenoten, continu aan je kennis en vaardigheden als leidinggevende te werken. Dit, door middel van inspirerende trainingen, onder leiding van ervaren trainers.