Een greep uit de ervaringen van onze deelnemers

- Adam van Heest - INVK Ambassador

quote

" Adam van Heest, rector/bestuurder van CSG Prins Maurits in Middelharnis in hart en nieren. Adam is al voor het 6e jaar lid van het INVK en heeft al meer dan 10 keer met onze kennis... "

lees meer

- Yvonne Bandt - INVK Ambassador

quote

" Yvonne Bandt is een bezige bij! Op dit moment is zij onder andere hoofd klinische farmacie én hoofd diëtetiek in het Zaans Medisch Centrum. Yvonne is al vijf jaar deelneemster bi... "

lees meer

- Hans Schutt - INVK Ambassador

quote

" Hans Schutt, is Wethouder Zeevang (Edam-Volendam) en al vijf jaar trouw lid van INVK. Daarom vonden wij het tijd voor een goed gesprek met Hans wat je hieronder kunt lezen.Hans sta... "

lees meer

- Dennis Kroon - INVK Ambassador

quote

" Dennis Kroon, Accountant-Partner bij Meester & Kuiper, is al voor het zesde jaar lid bij het INVK en al meer dan 15 keer heeft hij een sessie bijgewoond. We kunnen wel stellen ... "

lees meer

- Thea Meijer-Dam - INVK Ambassador

quote

" Vanmorgen had ik een leuk gesprek met Thea Meijer-Dam. Thea is sinds 1989 uitvaartonderneemster van uitvaartverzorging Meijer-Dam in Duivendrecht. Sinds 1989 heeft zij de ondernem... "

lees meer
Jebber B.V.  "Het was een leuke brede groep, met veel verschillende type mensen en achtergronden. Hierdoor heb ik hele andere en nieuwe kanten gezien en gehoord over het onderwerp. Dit maakte het ook weer interessant."
quote

"Het was een leuke brede groep, met veel verschillende type mensen en achtergronden. Hierdoor heb ik hele andere en nieuwe kanten gezien en gehoord over het onderwerp. Dit maakte het ook weer interessant."

- Monique van Loon, Jebber B.V. -

ParkBee B.V.  "Ik was zeer positief verrast over het kennisevent. De bijeenkomst was gericht op persoonlijke ervaringen, maar dan aan de hand van de methode die centraal stond. De methode was hierbij de leidraad en de uitwisseling van ervaringen en inzichten was hierdoor juist interessant."
quote

"Ik was zeer positief verrast over het kennisevent. De bijeenkomst was gericht op persoonlijke ervaringen, maar dan aan de hand van de methode die centraal stond. De methode was hierbij de leidraad en de uitwisseling van ervaringen en inzichten was hierdoor juist interessant."

- Corneel Penninkhof, ParkBee B.V. -

DesktopToWork  "Het was een leuke en actieve sessie deze keer. Met activiteit krijg je de mensen wat losser en het lukte de trainer, Dieneke, goed om iedereen erin mee te krijgen."
quote

"Het was een leuke en actieve sessie deze keer. Met activiteit krijg je de mensen wat losser en het lukte de trainer, Dieneke, goed om iedereen erin mee te krijgen."

- Jorrit Roskam, DesktopToWork -

Woonzorgcentrum Bosch en Duin - Respect Zorggroep  "Ik heb een hele leuke middag gehad en ik heb er veel uit kunnen halen waarmee ik aan de slag kan. Goed om te horen dat het bij anderen ook niet altijd goed gaat en je niet alleen maar hoort hoe geweldig alles gaat, je leert van elkaars successen en fouten. Heel erg inspirerend."
quote

"Ik heb een hele leuke middag gehad en ik heb er veel uit kunnen halen waarmee ik aan de slag kan. Goed om te horen dat het bij anderen ook niet altijd goed gaat en je niet alleen maar hoort hoe geweldig alles gaat, je leert van elkaars successen en fouten. Heel erg inspirerend."

- Frances van Balen, Woonzorgcentrum Bosch en Duin - Respect Zorggroep -

 "Ik heb me prima vermaakt, leuk contact in de groep en de trainster deed het erg leuk. Interactief, wist op aangename manier de deelnemers erbij te betrekken, met een frisse en heldere manier van communiceren."
quote

"Ik heb me prima vermaakt, leuk contact in de groep en de trainster deed het erg leuk. Interactief, wist op aangename manier de deelnemers erbij te betrekken, met een frisse en heldere manier van communiceren."

- -

Inducon 21 Mechanical B.V.  "Was een welkome afwisseling van de dagelijkse omgeving en werkzaamheden. Even hele andere dingen doen, in een mooie en inspirerende omgeving. Event was goed verzorgd"
quote

"Was een welkome afwisseling van de dagelijkse omgeving en werkzaamheden. Even hele andere dingen doen, in een mooie en inspirerende omgeving. Event was goed verzorgd"

- Erno Mulders, Inducon 21 Mechanical B.V. -

Franciscus Gasthuis & Vlietland  “Leuke trainer, legde het onderwerp goed uit en gaf goede voorbeelden en directe terugkoppeling toegespitst op de deelnemers.”
quote

“Leuke trainer, legde het onderwerp goed uit en gaf goede voorbeelden en directe terugkoppeling toegespitst op de deelnemers.”

- Linda Overeijnder, Franciscus Gasthuis & Vlietland -

NU Accountancy  "Het is me zeer goed bevallen, het sparren met vakgenoten uit het gehele land. Je hoort van iedereen zijn ervaringen en inzichten. Zo blijkt dat we uiteindelijk allemaal met dezelfde problematiek zitten en we tegen dezelfde dingen aanlopen. Al met al heel leuk."
quote

"Het is me zeer goed bevallen, het sparren met vakgenoten uit het gehele land. Je hoort van iedereen zijn ervaringen en inzichten. Zo blijkt dat we uiteindelijk allemaal met dezelfde problematiek zitten en we tegen dezelfde dingen aanlopen. Al met al heel leuk."

- Jordie Nulens, NU Accountancy -

Switch IT Solutions  "Verbinding tussen praktijk en theorie met actuele thema's mooie diversiteit van vakbroeders. Rob (INVK-trainer red.) is heel goed, hij komt uit de praktijk en heeft veel theoretische kennis en hij kan je uitdagen en prikkelen."
quote

"Verbinding tussen praktijk en theorie met actuele thema's mooie diversiteit van vakbroeders. Rob (INVK-trainer red.) is heel goed, hij komt uit de praktijk en heeft veel theoretische kennis en hij kan je uitdagen en prikkelen."

- Mike Flipsen, Switch IT Solutions -

Gopisingh van Os Notarissen  "Inspirerende trainer die op een erg leuke manier de inhoud en theorie wist over te brengen. Heel fijn om in kleinere setting, met beroepsgenoten van gedachten te wisselen."
quote

"Inspirerende trainer die op een erg leuke manier de inhoud en theorie wist over te brengen. Heel fijn om in kleinere setting, met beroepsgenoten van gedachten te wisselen."

- Susan van Os, Gopisingh van Os Notarissen -

Mobiquity B.V.  "Ik vond het een zeer nuttige en interessante sessie en zeker van toegevoegde waarde. Het was bijzonder leerzaam om met anderen bepaalde problematiek te bespreken en daarmee mezelf verder te ontwikkelen."
quote

"Ik vond het een zeer nuttige en interessante sessie en zeker van toegevoegde waarde. Het was bijzonder leerzaam om met anderen bepaalde problematiek te bespreken en daarmee mezelf verder te ontwikkelen."

- Gerbrand Ruiter, Mobiquity B.V. -

Empericum  Over INVK trainer Howard: "Heel goed, hij wist binnen de eerste paar zinnen een veilige en vertrouwde omgeving te creëren."
quote

Over INVK trainer Howard: "Heel goed, hij wist binnen de eerste paar zinnen een veilige en vertrouwde omgeving te creëren."

- Jeffrey Poldervaart, Empericum -

BRIQUE architecten  "De consultant, Manon, had een hele leuke intro, waardoor het ijs meteen gebroken was, en gaf hele goede en duidelijke richting aan de groep."
quote

"De consultant, Manon, had een hele leuke intro, waardoor het ijs meteen gebroken was, en gaf hele goede en duidelijke richting aan de groep."

- Graham Kolk, BRIQUE architecten -

IJssel Technologie B.V.  "Aan mijn deelname bij het INVK heb ik een groot huiskamergevoel overgehouden"
quote

"Aan mijn deelname bij het INVK heb ik een groot huiskamergevoel overgehouden"

- Sjon Berkenhagen, IJssel Technologie B.V. -

CS Vincent van Gogh  "Meeting was erg interessant met inspirerende gesprekspartners en een aangename gespreksleider. "
quote

"Meeting was erg interessant met inspirerende gesprekspartners en een aangename gespreksleider. "

- Rolf Albring, CS Vincent van Gogh -

Copesu  De diversiteit van de interim-managers qua sectoren en problematieken was erg interessant. Je gaat hierdoor vanuit een nieuw perspectief naar je eigen werk kijken.
quote

De diversiteit van de interim-managers qua sectoren en problematieken was erg interessant. Je gaat hierdoor vanuit een nieuw perspectief naar je eigen werk kijken.

- Geert Peters, Copesu -

Gemeente Oude IJsselstreek  Dit is wat ik als kennisoverdracht beschouw, hier gaat het om!
quote

Dit is wat ik als kennisoverdracht beschouw, hier gaat het om!

- Wim Geense, Gemeente Oude IJsselstreek -

Profila Zorg  Het Kennisevent was leuk, prikkelend en uitdagend.
quote

Het Kennisevent was leuk, prikkelend en uitdagend.

- Stephan Govers, Profila Zorg -

Acanthis Document Solutions B.V.  De trainer prikte makkelijk door zaken heen, zoals mensen met een afwachtende houding of iemand die bleef hangen in een bepaald stuk of onderwerp. Hij was tevens heel goed in het verbinden van mensen, dat ging hem echt heel goed af. Heeft ruim voldoende bagage om er een interessante sessie van te maken.
quote

De trainer prikte makkelijk door zaken heen, zoals mensen met een afwachtende houding of iemand die bleef hangen in een bepaald stuk of onderwerp. Hij was tevens heel goed in het verbinden van mensen, dat ging hem echt heel goed af. Heeft ruim voldoende bagage om er een interessante sessie van te maken.

- Richard Zeevat, Acanthis Document Solutions B.V. -

TBS-SVA Groep  Wat mij het meeste aanspreekt aan dit Kennisevent, is de combinatie van leren en het interactieve. De kennis plus kunde van de trainer, plus de uitwisseling van ervaringen en inzichten van vakgenoten en het spiegelen daarmee. Ik heb met veel plezier deelgenomen en echt het nodige geleerd.
quote

Wat mij het meeste aanspreekt aan dit Kennisevent, is de combinatie van leren en het interactieve. De kennis plus kunde van de trainer, plus de uitwisseling van ervaringen en inzichten van vakgenoten en het spiegelen daarmee. Ik heb met veel plezier deelgenomen en echt het nodige geleerd.

- André Hanckmann, TBS-SVA Groep -

Geckotools B.V. | Geckotech B.V.  "Het was een zeer interessante en leerzame bijeenkomst. Ik vond heel prettig om kennis en adviezen te delen. Het inzicht dat vakgenoten uit verschillende branches tegen dezelfde zaken aanlopen, was erg waardevol.”
quote

"Het was een zeer interessante en leerzame bijeenkomst. Ik vond heel prettig om kennis en adviezen te delen. Het inzicht dat vakgenoten uit verschillende branches tegen dezelfde zaken aanlopen, was erg waardevol.”

- Willem Riksen, Geckotools B.V. | Geckotech B.V. -