Het is soms eenzaam aan de top

Mis jij als leidinggevende een sparringpartner?

Af en toe is het fijn om te kunnen sparren met iemand die in hetzelfde schuitje zit als jij. Om te kijken hoe hij of zij een probleem heeft opgelost of om te toetsen of je op de juiste weg zit. Maar als leidinggevende is het niet altijd makkelijk om zo iemand te vinden. De uitspraak ‘het is eenzaam aan de top’ gaat regelmatig echt op.

Misschien herken je dit wel:

  • Je leest boeken en volgt trainingen, maar de praktijk is grillig en daardoor is de kennis die je daarmee opdoet lastig toe te passen.
  • Je zou wel eens een kijkje in de keuken van soortgelijke organisaties willen nemen. Zouden ze daar tegen dezelfde dingen aanlopen?
  • Je mist een sparringpartner met wie je kunt levelen en die je uitdaagt om anders te denken. 

 

Wat het INVK anders maakt

Ervaren trainers

Bij het INVK werken ervaren trainers die op de hoogte zijn van wat er speelt in jouw vakgebied. Ze doorbreken patronen en dagen je uit om anders te denken.

Goede aansluiting op de praktijk

Bij ons geen algemene theorie die moeilijk te vertalen is naar jouw dagelijkse praktijk. We delen inzichten waar je écht iets mee kunt.

Sparren met vakgenoten

Je volgt de kennissessies samen met vakgenoten die jouw uitdagingen als geen ander begrijpen. Door inzichten en ervaringen te delen brengen jullie elkaar verder.

Contact

Zoek je advies, neem contact op:

Gratis webinar

Een keer gratis proeven? Leer meer over succesvolle teams opzetten

Lees hier enkele recente blogs

Download tips, tops of een checklist