Werk als notaris aan je eigen wendbaarheid en die van je organisatie

Juridisch, Efficiënter en Wendbaarder worden / 3 March 2020

Snel in kunnen spelen op veranderingen in een dynamische omgeving; dat wordt voor organisaties steeds belangrijker. Dit vereist flexibiliteit en een proactieve aanpak. Zo ook van notarissen. Dat vraagt echter wel iets van je collega´s binnen je organisatie. Zij moeten wendbaarder en flexibeler worden. Daarvoor is een juiste cultuur nodig. Hoe creëer je die als notaris en ondernemer? Dit leer je tijdens het Landelijk Kennisteam Notarissen.

Landelijk Kennisteam Notarissen

Tijdens het Landelijk Kennisteam Notarissen op 4 november 2020 op Landgoed Trompenburgh leer je samen met andere notarissen hoe je de organisatie van je notariskantoor wendbaar maakt, waardoor je beter op veranderingen en ontwikkelingen in kunt spelen. Dit doe je in een kleine groep, onder leiding van een ervaren INVK-trainer.

Speciaal voor notarissen

Het Landelijk Kennisteam Notarissen wordt speciaal georganiseerd voor notarissen en leidinggevenden binnen het notariaat, zoals bijvoorbeeld:

  • Notarissen, die vanuit hun rol als ondernemer beter willen inspelen op ontwikkelingen in de dynamische omgeving en daarover graag met ambtsgenoten in gesprek gaan.
  • Notarissen die hun omgeving en de wensen van cliënten in rap tempo zien veranderen en de juiste handvatten willen krijgen om dit in hun voordeel te laten werken.
  • Notarissen die graag willen weten hoe zij, vanuit hun leidinggevende rol, hun medewerkers flexibel aan kunnen sturen en voor de juiste cultuur binnen het team zorgen.
  • Notarissen die graag werken aan hun eigen wendbare mindset.

Leer hoe je de organisatie van je notariskantoor wendbaar en flexibel maakt

Tijdens het Landelijk Kennisteam Notarissen leer je onder andere hoe je als notaris en ondernemer;

  • je organisatie efficiënter en flexibeler maakt en daardoor adequater op veranderingen in de dynamische notarisbranche in kunt spelen;
  • voor de juiste flexibele mindset en cultuur binnen teams zorgt;
  • je zelf aan je flexibele mindset kunt werken;
  • beter op snel veranderende wensen van cliënten in kunt spelen, door aan de wendbaarheid van je notariskantoor te werken.

INVK – Wendbaarheid Methode

De INVK Wendbaarheid Methode focust zich op het efficiënter maken van je organisatie, het creëren van de juiste mindset en cultuur binnen teams en het wendbaarder en flexibeler maken van organisaties. De methode wordt in kleine kring behandeld. Je leert bij het INVK van de wetenschap, je tafelgenoten en de INVK-trainer. Je gaat een start maken met de toepassing van deze methode binnen je organisatie.  

Klik hier om je aan te melden voor het Landelijk Kennisteam Notarissen

Kitty Doets

Kitty Doets

Waarom schrijven voor INVK zo leuk is? De managementthema's zijn interessant en ik hou ervan om me continu te verdiepen in wat er in verschillende branches speelt. Ik schrijf artikelen voor de blog van het INVK en denk mee over de content op INVK.nl, altijd vanuit het idee om kennisdeling, ook online, te stimuleren.

Landelijk Kennisteam Notarissen

Het Landelijk Kennisteam Notarissen is er speciaal voor notarissen en notaris-eigenaren. In een selecte groep van ambtsgenoten pakken zij gezamenlijke uitdagingen aan en gaan ze tijdens hun trainingen aan de slag met uiteenlopende managementthema´s. Door je bij dit team aan te sluiten werk je dus niet alleen aan je eigen succes, maar breng je ook elkaars kennis naar een hoger niveau. Je levert een waardevolle bijdrage aan de kennisdeling binnen de notarisbranche en helpt elkaar vooruit tijdens jullie eigen trainingen.

Deel dit artikel:

Gerelateerde blogs

Invloedrijk leiderschap in de architecten- en ingenieursbranche

Bouw, Invloedrijk leiderschap

Invloedrijk leiderschap in de architecten- en ingenieursbranche

Vaak wordt architectuur gezien als richtinggevend, ondersteunend ...

lees meer >
Invloedrijk leiderschap in de vastgoed branche

Bouw, Invloedrijk leiderschap

Invloedrijk leiderschap in de vastgoed branche

Als vastgoed manager moet je  je eigen waarden en passie delen ...

lees meer >
Projectmedewerkers aansturen op een invloedrijke manier

Bouw, Invloedrijk leiderschap

Projectmedewerkers aansturen op een invloedrijke manier

Dat kan zeker! Als projectleider ben je niet alleen druk met je ...

lees meer >