Landelijk Kennisteam Bestuur Gemeenten – Efficiënter en Wendbaarder worden

Non Profit & Not for Profit, Efficiënter en Wendbaarder worden / 27 March 2020

Gemeenten hebben te maken met steeds mondigere burgers, die publieke zaken op een andere manier geregeld willen hebben. De relatie tussen de overheid, burgers en bedrijven verandert; van regulerend naar faciliterend en regisserend. Technologische ontwikkelingen zorgen daarnaast voor elkaar steeds sneller opvolgende veranderingen, die moeilijk te voorspellen zijn. Door als gemeente aan je wendbaarheid te werken, zorg je ervoor dat je adequater op veranderingen in kunt spelen. Maar hoe doe je dat? Dit leer je tijdens het Landelijk Kennisteam Bestuur Gemeenten

Landelijk Kennisteam Bestuur Gemeenten – Efficiënter en wendbaarder worden

Tijdens het Landelijk Kennisteam Bestuur Gemeenten op 17 juni 2020 op Landgoed Trompenburgh leer je samen met andere wethouders, burgemeesters en raadsleden hoe je je gemeenteorganisatie wendbaarder maakt en werkt aan de flexibele mindset van jezelf en je medewerkers.

Speciaal voor burgemeesters, wethouders en raadsleden

Dit Landelijke Overleg wordt speciaal georganiseerd voor burgemeesters, wethouders en raadsleden, die:

  • hun gemeenteorganisatie wendbaar in willen richten, zodat ze beter kunnen inspelen op veranderingen in de dynamische omgeving.
  • graag willen weten hoe zij hun medewerkers flexibel aan kunnen sturen en voor de juiste cultuur binnen hun gemeentebestuur zorgen.
  • willen leren hoe zij bij mensen een wendbare mindset kunnen creëren.

 

Leer hoe je je gemeenteorganisatie wendbaar en flexibel maakt

Tijdens het Landelijk Kennisteam Bestuur Gemeenten leer je onder andere hoe je;

  • jezelf, je team en organisatie efficiënter en flexibeler maakt, waardoor je beter op veranderingen in je omgeving in kun spelen;
  • voor de juiste flexibele mindset en cultuur binnen teams zorgt;
  • zelf aan je flexibele mindset kunt werken;
  • als burgemeester, wethouder of raadslid een essentiële rol kunt spelen in de transformatie naar een wendbare gemeente.

INVK – Wendbaarheid Methode

De INVK Wendbaarheid Methode focust zich op het efficiënter maken van organisaties, het creëren van de juiste mindset en cultuur binnen teams en het wendbaarder en flexibeler maken van organisaties. De methode wordt in kleine kring behandeld. Je leert bij het INVK van de wetenschap, je tafelgenoten en de INVK-trainer. Je gaat een start maken met de toepassing van deze methode.

Klik hier om je aan te melden voor het Landelijk Kennisteam Bestuur Gemeenten

 

Kitty Doets

Kitty Doets

Waarom schrijven voor INVK zo leuk is? De managementthema's zijn interessant en ik hou ervan om me continu te verdiepen in wat er in verschillende branches speelt. Ik schrijf artikelen voor de blog van het INVK en denk mee over de content op INVK.nl, altijd vanuit het idee om kennisdeling, ook online, te stimuleren.

Landelijk Kennisteam Bestuur Gemeenten

In het Landelijk Kennisteam Bestuur Gemeenten komen wethouders, burgemeesters en raadsleden samen om kennis te delen, hun managementvaardigheden te ontwikkelen en unieke oplossingen voor uitdagingen te vinden. Je aansluiten bij dit team geeft je de kans om, in een selecte groep collega-bestuursleden van verschillende gemeenten continu aan je kennis en vaardigheden als leidinggevende te werken. Dit, door middel van inspirerende trainingen, onder leiding van ervaren trainers.

Deel dit artikel:

Gerelateerde blogs

Invloedrijk leiderschap in de architecten- en ingenieursbranche

Bouw, Invloedrijk leiderschap

Invloedrijk leiderschap in de architecten- en ingenieursbranche

Vaak wordt architectuur gezien als richtinggevend, ondersteunend ...

lees meer >
Invloedrijk leiderschap in de vastgoed branche

Bouw, Invloedrijk leiderschap

Invloedrijk leiderschap in de vastgoed branche

Als vastgoed manager moet je  je eigen waarden en passie delen ...

lees meer >
Projectmedewerkers aansturen op een invloedrijke manier

Bouw, Invloedrijk leiderschap

Projectmedewerkers aansturen op een invloedrijke manier

Dat kan zeker! Als projectleider ben je niet alleen druk met je ...

lees meer >