Werk als accountant aan je eigen wendbaarheid en die van je organisatie

Financieel, Efficiënter en Wendbaarder worden / 28 February 2020

Snel in kunnen spelen op veranderingen in een dynamische omgeving; dat wordt voor organisaties steeds belangrijker. Dit vereist flexibiliteit en een proactieve aanpak. Zo ook van accountancykantoren. Dit vraagt echter wel iets van medewerkers binnen de organisatie. Zij moeten wendbaarder en flexibeler worden. Daarvoor is een juiste cultuur nodig. Hoe creëer je die als accountant of leidinggevende in een accountancykantoor? Dit leer je tijdens het Landelijk Kennisteam Accountants.

Landelijk Kennisteam Accountants

Tijdens het Landelijk Kennisteam Accountants op 2 juni 2020 op Landgoed Trompenburgh leer je samen met andere accountants en leidinggevenden uit de accountancysector hoe je de organisatie van je accountancykantoor wendbaar maakt, waardoor je beter op de dynamische omgeving in kunt spelen. Dit doe je in een kleine groep, onder leiding van een ervaren INVK-trainer.

Speciaal voor accountants en leidinggevenden uit de accountancysector

Het Landelijk Kennisteam Accountants wordt speciaal georganiseerd voor accountants en leidinggevenden binnen de accountancy, zoals bijvoorbeeld:

  • Leidinggevenden binnen de accountancysector die hun organisatie efficiënter in willen richten en beter willen inspelen op veranderingen in de dynamische omgeving.
  • Accountants die hun omgeving en de wensen van hun klanten in rap tempo zien veranderen en de juiste handvatten willen krijgen om dit in hun voordeel te laten werken.
  • Leidinggevenden van accountancybureaus die graag willen weten hoe zij, vanuit hun leidinggevende rol, hun medewerkers flexibel aan kunnen sturen en voor de juiste cultuur binnen het team zorgen.
  • Accountants die graag werken aan hun eigen wendbare mindset.

Leer hoe je je accountancyorganisatie wendbaar en flexibel maakt

Tijdens het Landelijk Kennisteam Accountants leer je onder andere hoe je als accountant of leidinggevende;

  • je organisatie efficiënter en flexibeler maakt en daardoor adequater op veranderingen in de dynamische accountancysector in kunt spelen;
  • voor de juiste flexibele mindset en cultuur binnen teams zorgt;
  • je zelf aan je flexibele mindset kunt werken;
  • beter op snel veranderende wensen van klanten in kunt spelen, door aan de wendbaarheid van je accountancykantoor te werken.

INVK – Wendbaarheid Methode

De INVK Wendbaarheid Methode focust zich op het efficiënter maken van je organisatie, het creëren van de juiste mindset en cultuur binnen teams en het wendbaarder en flexibeler maken van organisaties. De methode wordt in kleine kring behandeld. Je leert bij het INVK van de wetenschap, je tafelgenoten en de INVK-trainer. Je gaat een start maken met de toepassing van deze methode binnen je organisatie.   

Klik hier om je aan te melden voor het Landelijk Kennisteam Accountants

Kitty Doets

Kitty Doets

Waarom schrijven voor INVK zo leuk is? De managementthema's zijn interessant en ik hou ervan om me continu te verdiepen in wat er in verschillende branches speelt. Ik schrijf artikelen voor de blog van het INVK en denk mee over de content op INVK.nl, altijd vanuit het idee om kennisdeling, ook online, te stimuleren.

Landelijk Kennisteam Accountants

In het Landelijk Kennisteam Accountants delen accountants hun kennis en ontwikkelen zij hun leiderschapsvaardigheden. Je aansluiten bij dit team geeft je de kans om, in een selecte groep vakgenoten, continu aan je kennis en vaardigheden als leidinggevende te werken. Tijdens de trainingen staat kennisdeling centraal en werk je in deze kleine groep met vakgenoten, onder leiding van een ervaren trainer aan je succes.

Deel dit artikel:

Gerelateerde blogs

3 tips om een inspirerend leider te worden

Business & Management, Invloedrijk leiderschap

3 tips om een inspirerend leider te worden

De huidige samenleving schreeuwt steeds harder om inspirerende ...

lees meer >
Van service manager IT naar invloedrijk leider

ICT, Invloedrijk leiderschap

Van service manager IT naar invloedrijk leider

De huidige samenleving schreeuwt steeds harder om inspirerende ...

lees meer >
Hoe de operationeel manager invloedrijk leiding geeft

Business & Management, Invloedrijk leiderschap

Hoe de operationeel manager invloedrijk leiding geeft

De huidige samenleving schreeuwt steeds harder om inspirerende ...

lees meer >