De INVK Efficiency Methode voor Teamleiders Overheidsinstellingen

Non Profit & Not for Profit, Succesvolle Teams / 12 March 2020

'Efficiënter en wendbaarder worden’ dat is het doel van de INVK Efficiency methode. Iets wat je als teamleider van een overheidsinstelling goed kunt gebruiken. Wendbaarder worden gaat over de juiste mindset van jou als individu of je medewerkers. De juiste cultuur creëren zorgt voor een soepeler werksituatie. Maar hoe doe je dat? Met gebruik van beproefde theorie en de Efficiency Methode gaan we samen met de INVK trainer dieper in op dit thema.

Wendbaarheid als teamleider bij een overheidsinstelling

Succesvolle organisaties kenmerken zich door een zeer hoge efficiëntie en flexibiliteit. Een cultuur van continue verbetering, waarbij jij als individu of je medewerkers flexibel zijn en werken aan een organisatie die nooit af is. Want: het kan altijd beter, sneller, goedkoper of duurzamer. Wendbaarder worden gaat over de juiste mindset, de juiste cultuur en hoe vorm je deze? Hoe zorg jij ervoor dat je als Teamleider in een overheidsinstelling efficiënter kunt werken en wendbaarder wordt?

Graag behandelen wij samen met jou de bewezen INVK Efficiency Methode die je in stappen kunt toepassen in eigen organisatie. De methode wordt in kleine kring behandeld, je leert bij het INVK van de wetenschap, van je tafelgenoten en van onze INVK trainer. Je gaat een start maken met de toepassing van deze methode in jouw organisatie.

De juiste mindset is belangrijk

De INVK Efficiency Methode focust zich op het efficiënter maken van de organisatie, het creëren van de juiste mindset en cultuur en het wendbaarder en flexibeler maken van organisaties.

In de INVK Efficiency Methode komen de volgende zaken aan bod:

1. Efficiënter maken van de organisatie

2. Het creëren van de juiste mindset en cultuur binnen teams

3. Het wendbaarder en flexibeler maken van bedrijven en instellingen

Kom naar het volgende overleg!

Tijdens de bijeenkomst voor het Landelijk Kennisteam Teamleiders Overheidsinstellingen op 16 september 2020, ontmoet je vakgenoten en leg je connecties voor de toekomst. Je breidt je netwerk uit met nieuwe interessante collega’s. Je krijgt nieuwste methoden en tips van onze trainers en zij zullen graag hun kennis met je delen. Door deze tips en oplossing kan jij verder groeien in je functie! Wil je meer weten? Vul het formulier in: Landelijk Kennisteam Teamleiders Overheidsinstellingen

Karin Leijen

Karin Leijen

Content producer /freelance tekstschrijver voor onder meer het INVK. Werkt locatie onafhankelijk en kan daardoor overal ter wereld zorgen voor interessante content voor bedrijven. 


Landelijk Kennisteam Teamleiders Overheidsinstellingen

Het Landelijk Kennisteam Teamleiders Overheidsinstellingen bestaat uit teamleiders van verschillende bestuurlijke lichamen, zoals waterschappen, provincies, ministeries en gemeenten. Samen leren zij over uiteenlopende managementthema´s en pakken ze gezamenlijke uitdagingen aan. Door je bij dit team aan te sluiten werk je dus niet alleen aan je eigen succes, maar breng je ook elkaars expertise naar een hoger niveau. Je levert een waardevolle bijdrage aan de ontwikkeling van kennis in het publieke domein en helpt elkaar vooruit tijdens jullie trainingen.

Deel dit artikel:

Gerelateerde blogs

3 tips om een inspirerend leider te worden

Business & Management, Invloedrijk leiderschap

3 tips om een inspirerend leider te worden

De huidige samenleving schreeuwt steeds harder om inspirerende ...

lees meer >
Van service manager IT naar invloedrijk leider

ICT, Invloedrijk leiderschap

Van service manager IT naar invloedrijk leider

De huidige samenleving schreeuwt steeds harder om inspirerende ...

lees meer >
Hoe de operationeel manager invloedrijk leiding geeft

Business & Management, Invloedrijk leiderschap

Hoe de operationeel manager invloedrijk leiding geeft

De huidige samenleving schreeuwt steeds harder om inspirerende ...

lees meer >