Wendbaarheid en flexibiliteit belangrijk voor riskmanagers

Financieel, Efficiënter en Wendbaarder worden / 13 March 2020

Wat is de INVK Efficiency Methode

Als riskmanager heb je nogal wat verantwoordelijkheid binnen een bedrijf. Immers, als jij je werk niet goed doet en het gaat de verkeerde kant op met een bedrijf omdat je een bepaald risico helemaal niet, of verkeerd, hebt ingeschat kun je je spullen wel pakken. Je moet als riskmanager dus altijd scherp blijven en er tegelijkertijd voor zorgen dat jouw adviezen ook daadwerkelijk worden begrepen en opgepikt door het bedrijf waar je werkt. Om ervoor te zorgen dat je altijd snel en adequaat kunt reageren is het belangrijk dat je als riskmanager wendbaar bent.

Wendbaarheid belangrijk voor riskmanager

Succesvolle organisaties kenmerken zich door een zeer hoge efficiëntie en flexibiliteit. Dit geldt ook riskmanagers. Een cultuur van continue verbetering, waarbij jij als individu of je medewerkers flexibel zijn en werken aan een organisatie die nooit af is. Want: het kan altijd beter, sneller, goedkoper of duurzamer. Wendbaarder worden gaat over de juiste mindset, de juiste cultuur en hoe vorm je deze?

Graag behandelen wij samen met jou de bewezen INVK Efficiency Methode die je in stappen kunt toepassen in eigen organisatie. De methode wordt in kleine kring behandeld, je leert bij het INVK van de wetenschap, van je tafelgenoten en van onze INVK Consultant. Je gaat een start maken met de toepassing van deze methode in jouw organisatie.

De juiste mindset is belangrijk

De INVK Efficiency Methode focust zich op het efficiënter maken van de organisatie, het creëren van de juiste mindset en cultuur en het wendbaarder en flexibeler maken van organisaties.

In de INVK Efficiency Methode komen de volgende zaken aan bod

1- Efficiënter maken van de organisatie

2- Het creëren van de juiste mindset en cultuur binnen teams

3- Het wendbaarder en flexibeler maken van bedrijven en instellingen

Kom naar het volgende overleg!

Tijdens het Landelijk Kennisteam Riskmanagers op 24 september 2020 ontmoet je vakgenoten en leg je connecties voor de toekomst. Je breidt je netwerk uit met nieuwe interessante collega’s. Je krijgt nieuwste methoden en tips van onze trainers en zij zullen graag hun kennis met je delen. Door deze tips en oplossing kan jij verder groeien in je functie! Wil je meer weten? Vul het formulier in: Landelijk Kennisteam Riskmanagers

Karin Leijen

Karin Leijen

Content producer /freelance tekstschrijver voor onder meer het INVK. Werkt locatie onafhankelijk en kan daardoor overal ter wereld zorgen voor interessante content voor bedrijven. 


Landelijk Kennisteam Riskmanagers

Kennis delen, je leiderschapsvaardigheden ontwikkelen en unieke oplossingen voor je uitdagingen vinden; dat staat binnen het Landelijk Kennisteam Riskmanagers centraal. In dit kennisteam komen risk managers van verschillende organisaties samen om aan inspirerende en interactieve trainingen deel te nemen. Je aansluiten bij dit team geeft je de kans om, in een selecte groep vakgenoten, continu aan je kennis en vaardigheden als facilitair leidinggevende te werken.

Deel dit artikel:

Gerelateerde blogs

3 tips om een inspirerend leider te worden

Business & Management, Invloedrijk leiderschap

3 tips om een inspirerend leider te worden

De huidige samenleving schreeuwt steeds harder om inspirerende ...

lees meer >
Van service manager IT naar invloedrijk leider

ICT, Invloedrijk leiderschap

Van service manager IT naar invloedrijk leider

De huidige samenleving schreeuwt steeds harder om inspirerende ...

lees meer >
Hoe de operationeel manager invloedrijk leiding geeft

Business & Management, Invloedrijk leiderschap

Hoe de operationeel manager invloedrijk leiding geeft

De huidige samenleving schreeuwt steeds harder om inspirerende ...

lees meer >