Landelijk Kennisteam Financieel Management – Efficiënter en Wendbaarder worden

Financieel, Efficiënter en Wendbaarder worden / 20 March 2020

Organisaties werken aan hun wendbaarheid om snel en flexibel te kunnen reageren op veranderingen in onze dynamische omgeving. Dit zorgt ook voor veranderingen in de finance-functie. Sterker nog: Je kunt een belangrijke rol spelen in de transformatie naar een wendbare en efficiënte organisatie. Tijdens het Landelijk Kennisteam Financieel Management leer je hoe je daarmee aan de slag gaat.

Landelijk Kennisteam Financieel Management – Efficiënter en wendbaarder worden

Tijdens het Landelijk Kennisteam Financieel Management op 17 juni 2020 op Landgoed Trompenburgh leer je samen met andere financiële managers, directeuren en CFO´s hoe je je organisatie en afdeling wendbaarder maakt en werkt aan de flexibele mindset van jezelf en je medewerkers. Dit doe je in een kleine groep met vakgenoten, onder leiding van een ervaren INVK-trainer.

Speciaal voor financiële managers, directeuren en leidinggevenden

Het Landelijk Kennisteam Financieel Management wordt speciaal georganiseerd voor CFO´s, financiële directeuren en -managers, die:

  • hun organisatie wendbaar in willen richten, zodat ze beter kunnen inspelen op veranderingen in de dynamische omgeving.
  • de finance-functie zien veranderen en willen weten hoe zij vanuit hun rol als financieel manager kunnen helpen om hun organisatie efficiënter en flexibeler te maken.
  • graag willen weten hoe zij, vanuit hun leidinggevende rol, hun medewerkers flexibel aan kunnen sturen en voor de juiste cultuur binnen het team zorgen.
  • willen leren hoe zij bij mensen een wendbare mindset kunnen creëren.

Leer hoe je je organisatie wendbaar en flexibel maakt

Tijdens het Landelijk Kennisteam Financieel Management leer je onder andere hoe je;

  • jezelf, je team en organisatie efficiënter en flexibeler maakt, waardoor je beter op veranderingen in je omgeving in kun spelen;
  • voor de juiste flexibele mindset en cultuur binnen teams zorgt;
  • zelf aan je flexibele mindset kunt werken;
  • als financieel leidinggevende een essentiële rol kunt spelen in de transformatie naar een wendbare organisatie.

INVK – Wendbaarheid Methode

De INVK Wendbaarheid Methode focust zich op het efficiënter maken van organisaties, het creëren van de juiste mindset en cultuur binnen teams en het wendbaarder en flexibeler maken van organisaties. De methode wordt in kleine kring behandeld. Je leert bij het INVK van de wetenschap, je tafelgenoten en de INVK-trainer. Je gaat een start maken met de toepassing van deze methode.

Klik hier om je aan te melden voor het Landelijk Kennisteam Financieel Management

Kitty Doets

Kitty Doets

Waarom schrijven voor INVK zo leuk is? De managementthema's zijn interessant en ik hou ervan om me continu te verdiepen in wat er in verschillende branches speelt. Ik schrijf artikelen voor de blog van het INVK en denk mee over de content op INVK.nl, altijd vanuit het idee om kennisdeling, ook online, te stimuleren.

Landelijk Kennisteam Financieel Management

Het Landelijk Financieel Kennisteam bestaat uit financieel managers van uiteenlopende organisaties. Samen leren zij over uiteenlopende managementthema´s en pakken ze gezamenlijke uitdagingen aan. Door je bij dit team aan te sluiten werk je dus niet alleen aan je eigen succes, maar breng je ook elkaars kennis naar een hoger niveau. Je levert een waardevolle bijdrage aan de kennisdeling binnen financieel management en helpt elkaar vooruit tijdens jullie eigen kennisevents.

Deel dit artikel:

Gerelateerde blogs

Invloedrijk leiderschap in de architecten- en ingenieursbranche

Bouw, Invloedrijk leiderschap

Invloedrijk leiderschap in de architecten- en ingenieursbranche

Vaak wordt architectuur gezien als richtinggevend, ondersteunend ...

lees meer >
Invloedrijk leiderschap in de vastgoed branche

Bouw, Invloedrijk leiderschap

Invloedrijk leiderschap in de vastgoed branche

Als vastgoed manager moet je  je eigen waarden en passie delen ...

lees meer >
Projectmedewerkers aansturen op een invloedrijke manier

Bouw, Invloedrijk leiderschap

Projectmedewerkers aansturen op een invloedrijke manier

Dat kan zeker! Als projectleider ben je niet alleen druk met je ...

lees meer >