Leer als consultant hoe je een organisatie wendbaar maakt

Business & Management, Efficiënter en Wendbaarder worden / 11 May 2020

Snel in kunnen spelen op veranderingen in een dynamische omgeving; dat wordt voor organisaties steeds belangrijker. Dit vereist flexibiliteit en een proactieve aanpak. Onder andere de razendsnelle technologische ontwikkelingen zorgen ervoor dat organisaties de noodzaak voelen om efficiënter en wendbaarder te worden. Hoe creëer je die ‘wendbaarheid’? Dit leer je tijdens de training ‘Efficiënter en wendbaarder worden’ van het Landelijk Kennisteam Management Consultants

Training ‘efficiënter en wendbaarder worden’ voor consultants

Tijdens de training ‘Efficiënter en wendbaarder worden’ van het Landelijk Kennisteam Management Consultants op 4 november 2020 op Landgoed Trompenburgh leer je samen met andere consultants hoe je organisaties, teams en medewerkers wendbaar maakt, waardoor er beter op de dynamische omgeving ingespeeld kan worden. Dit doe je in een kleine groep met vakgenoten, onder leiding van een ervaren INVK-trainer.

Speciaal voor Management Consultants

De training ‘Efficiënter en wendbaarder worden’ van het Landelijk Kennisteam Management Consultants wordt speciaal georganiseerd voor consultants, zoals bijvoorbeeld:

  • Consultants die een eigen adviesbureau hebben, welke zij efficiënter in willen richten, zodat ze beter kunnen inspelen op veranderingen in de dynamische omgeving.
  • Consultants die hun omgeving en de wensen van hun klanten in rap tempo zien veranderen en de juiste handvatten willen krijgen om dit in hun voordeel te laten werken.
  • Consultants die graag willen weten hoe zij, vanuit hun leidinggevende rol, hun medewerkers flexibel aan kunnen sturen en voor de juiste cultuur binnen het team zorgen.
  • Consultants die willen leren hoe zij bij mensen een wendbare mindset kunnen creëren.

Leer hoe je organisaties wendbaar en flexibel maakt

Tijdens de training ‘Efficiënter en wendbaarder worden’ leer je onder andere hoe je als consultant;

  • de organisatie efficiënter en flexibeler maakt, waardoor deze beter op veranderingen in kan spelen;
  • voor de juiste flexibele mindset en cultuur binnen teams zorgt;
  • je zelf aan je flexibele mindset kunt werken;
  • beter op snel veranderende wensen van klanten in kunt spelen, door je wendbaarheid te vergroten.

INVK – Wendbaarheid Methode

De INVK Wendbaarheid Methode focust zich op het efficiënter maken van organisaties, het creëren van de juiste mindset en cultuur binnen teams en het wendbaarder en flexibeler maken van organisaties. De methode wordt in kleine kring behandeld. Je leert bij het INVK van de wetenschap, je tafelgenoten en de INVK-trainer. Je gaat een start maken met de toepassing van deze methode.

Klik hier om je aan te melden voor de training ‘Efficiënter en wendbaarder worden’ van het Landelijk Kennisteam Management Consultants.

Kitty Doets

Kitty Doets

Waarom schrijven voor INVK zo leuk is? De managementthema's zijn interessant en ik hou ervan om me continu te verdiepen in wat er in verschillende branches speelt. Ik schrijf artikelen voor de blog van het INVK en denk mee over de content op INVK.nl, altijd vanuit het idee om kennisdeling, ook online, te stimuleren.

Landelijk Kennisteam Management Consultants

Kennis delen, je leiderschapsvaardigheden ontwikkelen en unieke oplossingen voor je uitdagingen vinden; dat staat binnen het Landelijk Kennisteam Management Consultants centraal. In dit kennisteam komen management consultants van verschillende organisaties samen om aan inspirerende en interactieve trainingen deel te nemen. Je aansluiten bij dit team geeft je de kans om, in een selecte groep vakgenoten, continu aan je kennis en vaardigheden te werken.

Deel dit artikel:

Gerelateerde blogs

3 tips om een inspirerend leider te worden

Business & Management, Invloedrijk leiderschap

3 tips om een inspirerend leider te worden

De huidige samenleving schreeuwt steeds harder om inspirerende ...

lees meer >
Van service manager IT naar invloedrijk leider

ICT, Invloedrijk leiderschap

Van service manager IT naar invloedrijk leider

De huidige samenleving schreeuwt steeds harder om inspirerende ...

lees meer >
Hoe de operationeel manager invloedrijk leiding geeft

Business & Management, Invloedrijk leiderschap

Hoe de operationeel manager invloedrijk leiding geeft

De huidige samenleving schreeuwt steeds harder om inspirerende ...

lees meer >