Landelijk Kennisteam Advocaten – Efficiënter en Wendbaarder worden

Juridisch, Efficiënter en Wendbaarder worden / 3 April 2020

Tijdens het Landelijk Advocatenoverleg leer je hoe je jezelf en/of je organisatie wendbaarder maakt. Cliënten verwachten steeds vaker van juridische dienstverleners dat alles vlot verloopt. Zo niet, dan gaan ze op zoek naar alternatieven. Ze gaan ervan uit dat je, naast juridische kennis, ook de nodige projectmanagementskills in huis hebt. De enige manier waarop je succesvol om kunt gaan met deze veranderingen is door in te spelen op de behoeftes van je cliënten en flexibel genoeg te zijn om je op ieder moment aan te kunnen passen, wanneer de markt daar om vraagt. ‘Wendbaar’ of ‘agile’ zijn, is hier de sleutel.

Landelijk Kennisteam Advocaten – Efficiënter en wendbaarder worden

Tijdens het  Landelijk Kennisteam Advocaten op 11 november 2020 op Landgoed Trompenburgh leer je samen met andere advocaten en advocaat eigenaren hoe je je organisatie wendbaarder maakt en werkt aan de flexibele mindset van jezelf en je medewerkers. Dit doe je in een kleine groep met vakgenoten, onder leiding van een ervaren INVK-trainer.

Speciaal voor advocaten en advocaat eigenaren

Het Landelijk Kennisteam Advocaten wordt speciaal georganiseerd voor advocaten en advocaat eigenaren, die:

  • efficiënter en flexibeler te werk willen gaan, om zo hun productiviteit te vergroten en beter aan de wensen van hun cliënten te kunnen voldoen;
  • de complexiteit uit hun werkwijzen willen halen en op zoek zijn naar handvatten en tools om eenvoudiger te communiceren, te rapporteren en samen te werken.
  • aan de flexibele mindset van zichzelf en de medewerkers van hun organisatie willen werken
  • voorbereid willen zijn op de ontwikkelingen en veranderingen die nog gaan komen, door aan hun flexibiliteit en wendbaarheid te werken.

Leer hoe je organisatie wendbaar en flexibel maakt

Tijdens het Landelijk Kennisteam Advocaten leer je onder andere hoe je als advocaat of advocaat eigenaar;

  • Jezelf, je team en organisatie efficiënter en flexibeler maakt, waardoor je beter op de veranderende wensen van cliënten in kunt spelen.
  • voor de juiste flexibele mindset en cultuur binnen teams zorgt;
  • je zelf aan je flexibele mindset kunt werken;
  • de ervaringen van cliënten kunt verbeteren, door je wendbaarheid te vergroten.

INVK – Wendbaarheid Methode

De INVK Wendbaarheid Methode focust zich op het efficiënter maken van organisaties, het creëren van de juiste mindset en cultuur binnen teams en het wendbaarder en flexibeler maken van organisaties. De methode wordt in kleine kring behandeld. Je leert bij het INVK van de wetenschap, je tafelgenoten en de INVK-trainer. Je gaat een start maken met de toepassing van deze methode.

Klik hier om je aan te melden voor het Landelijk Kennisteam Advocaten

Kitty Doets

Kitty Doets

Waarom schrijven voor INVK zo leuk is? De managementthema's zijn interessant en ik hou ervan om me continu te verdiepen in wat er in verschillende branches speelt. Ik schrijf artikelen voor de blog van het INVK en denk mee over de content op INVK.nl, altijd vanuit het idee om kennisdeling, ook online, te stimuleren.

Landelijk Kennisteam Advocaten

In het Landelijk Kennisteam Advocaten komen advocaten samen om kennis te delen, hun managementvaardigheden te ontwikkelen en unieke oplossingen voor uitdagingen te vinden. Je aansluiten bij dit team geeft je de kans om, in een selecte groep ambtsgenoten, continu aan je kennis en vaardigheden als leidinggevende te werken. Dit, door middel van inspirerende trainingen, onder leiding van ervaren trainers.

Deel dit artikel:

Gerelateerde blogs

Invloedrijk leiderschap in de architecten- en ingenieursbranche

Bouw, Invloedrijk leiderschap

Invloedrijk leiderschap in de architecten- en ingenieursbranche

Vaak wordt architectuur gezien als richtinggevend, ondersteunend ...

lees meer >
Invloedrijk leiderschap in de vastgoed branche

Bouw, Invloedrijk leiderschap

Invloedrijk leiderschap in de vastgoed branche

Als vastgoed manager moet je  je eigen waarden en passie delen ...

lees meer >
Projectmedewerkers aansturen op een invloedrijke manier

Bouw, Invloedrijk leiderschap

Projectmedewerkers aansturen op een invloedrijke manier

Dat kan zeker! Als projectleider ben je niet alleen druk met je ...

lees meer >