Het Landelijk Kennisteam Woonhuisvesting Zorg – Innovatieve Organisaties

Zorg & Gezondheid, Innovatieve organisaties / 9 March 2020

De groter wordende groep ouderen die zorg nodig hebben, personeelstekorten; wie in de zorg werkt heeft met veel uitdagingen te maken. Met oog op die uitdagingen, is het voor organisaties belangrijk om te innoveren. Daarvoor is het nodig om een cultuur van continue vernieuwing te creëren. Als leidinggevende woonhuisvesting in bijvoorbeeld de ouderenzorg, jeugdzorg of gehandicaptenzorg, kun je daarbij een grote rol spelen. Tijdens het Landelijk Kennisteam Woonhuisvesting Zorg op 9 november 2020 leer je aan de hand van de INVK Innovatie Methode hoe je meer vernieuwing en vooruitgang binnen je organisatie creëert. 

Landelijk Kennisteam Woonhuisvesting Zorg – Innovatieve Organisaties

Tijdens het Landelijk Kennisteam Woonhuisvesting Zorg op 9 november 2020 op Landgoed Trompenburgh leer je samen met andere leidinggevenden woonhuisvesting zorg hoe je ervoor zorgt dat je organisatie op een goed tempo ontwikkelt, vernieuwt en innoveert. Dit doe je in een kleine groep, onder leiding van een ervaren INVK-trainer.

Speciaal voor leidinggevenden woonhuisvesting in de zorg

Het Landelijk Kennisteam Woonhuisvesting Zorg wordt speciaal georganiseerd voor leidinggevenden woonhuisvesting, zoals bijvoorbeeld:

  • Leidinggevenden woonhuisvesting ouderenzorg, die de innovatiekracht binnen hun team willen vergroten om zo uitdagingen beter aan te kunnen pakken.
  • Leidinggevenden woonhuisvesting in de jeugdzorg die innovatie een grotere rol willen laten spelen in de mindset van hun medewerkers.
  • Leidinggevenden woonhuisvesting voor gehandicaptenzorg die hun werkprocessen willen vernieuwen om zo beter op de behoeftes van cliënten in te kunnen spelen, etc.

Leer hoe je vernieuwing en vooruitgang binnen je organisatie creëert

Tijdens het Landelijk Kennisteam leer je onder andere hoe je als leidinggevende;

  • voor vernieuwing en innovatie zorgt binnen verschillende onderdelen van je organisatie;
  • hoe je een innovatiecultuur creëert en voor de juiste mindset bij je collega´s zorgt;
  • met je manier van leidinggeven het innovatieproces positief kunt beïnvloeden en meer vooruitgang kunt boeken;
  • ervoor zorgt dat je organisatie zich op een goed tempo vernieuwt, innoveert en ontwikkelt.

INVK – Innovatie Methode

De INVK Innovatie Methode focust zich op het creëren van vernieuwing en innovatie op verschillende vlakken in je organisatie, het creëren van de juiste cultuur en mindset bij je collega's en het sneller en beter innoveren binnen je organisatie. De mindset van medewerkers wordt sterk beïnvloed door de leidinggevende. We gaan tijdens de bijeenkomst in op wat deze rol inhoudt, en wat je als leidinggevende kunt doen om betere en meer vooruitgang te boeken.

 Klik hier om je aan te melden voor het Landelijk Kennisteam Woonhuisvesting Zorg

 

Kitty Doets

Kitty Doets

Waarom schrijven voor INVK zo leuk is? De managementthema's zijn interessant en ik hou ervan om me continu te verdiepen in wat er in verschillende branches speelt. Ik schrijf artikelen voor de blog van het INVK en denk mee over de content op INVK.nl, altijd vanuit het idee om kennisdeling, ook online, te stimuleren.

Landelijk Kennisteam Woonhuisvesting Zorg

In het Landelijk Kennisteam Woonhuisvesting Zorg komen leidinggevenden huisvesting van instellingen in de jeugdzorg, dagbesteding, ouderenzorg en gehandicaptenzorg samen. Kennis delen, je managementvaardigheden ontwikkelen en unieke oplossingen voor je uitdagingen vinden staan binnen dit kennisteam centraal. Je aansluiten bij dit team geeft je de kans om, in een selecte groep vakgenoten, continu aan je kennis en vaardigheden als manager huisvesting te werken.

Deel dit artikel:

Gerelateerde blogs

Invloedrijk leiderschap in de architecten- en ingenieursbranche

Bouw, Invloedrijk leiderschap

Invloedrijk leiderschap in de architecten- en ingenieursbranche

Vaak wordt architectuur gezien als richtinggevend, ondersteunend ...

lees meer >
Invloedrijk leiderschap in de vastgoed branche

Bouw, Invloedrijk leiderschap

Invloedrijk leiderschap in de vastgoed branche

Als vastgoed manager moet je  je eigen waarden en passie delen ...

lees meer >
Projectmedewerkers aansturen op een invloedrijke manier

Bouw, Invloedrijk leiderschap

Projectmedewerkers aansturen op een invloedrijke manier

Dat kan zeker! Als projectleider ben je niet alleen druk met je ...

lees meer >