Het Landelijk Kennisteam Operationeel Management – Innovatieve Organisaties

Business & Management, Innovatieve organisaties / 13 March 2020

Hoe ga je om met een toekomst die steeds lastiger te voorspellen is? Ontwikkelingen volgen elkaar in zo´n snel tempo op dat focussen op het proberen te voorzien van de toekomst niet meer effectief lijkt te zijn. Organisaties die daar succesvol mee omgaan, focussen in plaats daarvan op het creëren van een cultuur van continue innovatie en vernieuwing. Maar hoe doe je dat? Als operationeel manager speel je daarin een belangrijke rol. Daarom organiseren wij op 15 juni 2020 het  Landelijk Kennisteam Operationeel Management op Landgoed Trompenburgh. Tijdens deze bijeenkomst leer je, aan de hand van de INVK Innovatie Methode, hoe je meer vernieuwing binnen je organisatie creëert. 

Landelijk Kennisteam Operationeel Management – Innovatieve Organisaties

Tijdens het  Landelijk Kennisteam Operationeel Management op 15 juni 2020 op Landgoed Trompenburgh, leer je samen met andere leidinggevenden operationeel management hoe je ervoor zorgt dat je organisatie op een goed tempo ontwikkelt, vernieuwt en innoveert. Dit doe je in een kleine groep, onder leiding van een ervaren INVK-trainer.

Speciaal voor leidinggevenden operationeel management

Het Landelijk Overleg Operationeel Management wordt speciaal georganiseerd voor directeuren, leidinggevenden en operationeel managers zoals bijvoorbeeld:

  • Operationeel managers, die de innovatiekracht binnen hun team willen vergroten om zo uitdagingen beter aan te kunnen pakken.
  • Leidinggevenden operationeel management die innovatie een grotere rol willen laten spelen in de mindset van hun medewerkers.
  • Operations managers die hun werkprocessen willen vernieuwen om zo beter op de behoeftes van cliënten in te kunnen spelen, etc.

Leer hoe je vernieuwing en vooruitgang binnen je organisatie creëert

Tijdens het Landelijk Kennisteam leer je onder andere hoe je als leidinggevende;

  • voor vernieuwing en innovatie zorgt binnen verschillende onderdelen van je organisatie;
  • hoe je een innovatiecultuur creëert en voor de juiste mindset bij je collega´s zorgt;
  • met je manier van leidinggeven het innovatieproces positief kunt beïnvloeden en meer vooruitgang kunt boeken;
  • ervoor zorgt dat je organisatie zich op een goed tempo vernieuwt, innoveert en ontwikkelt.

INVK – Innovatie Methode

De INVK Innovatie Methode focust zich op het creëren van vernieuwing en innovatie op verschillende vlakken in je organisatie, het creëren van de juiste cultuur en mindset bij je collega's en het sneller en beter innoveren binnen je organisatie. De mindset van medewerkers wordt sterk beïnvloed door de leidinggevende. We gaan tijdens de bijeenkomst in op wat deze rol inhoudt, en wat je als leidinggevende kunt doen om betere en meer vooruitgang te boeken.

Klik hier om je aan te melden voor het  Landelijk Kennisteam Operationeel Management

Kitty Doets

Kitty Doets

Waarom schrijven voor INVK zo leuk is? De managementthema's zijn interessant en ik hou ervan om me continu te verdiepen in wat er in verschillende branches speelt. Ik schrijf artikelen voor de blog van het INVK en denk mee over de content op INVK.nl, altijd vanuit het idee om kennisdeling, ook online, te stimuleren.

Landelijk Kennisteam Operationeel Management

Het Landelijk Kennisteam Operationeel Management bestaat uit operationeel managers, directeuren en leidinggevenden operationeel management en operations managers. Samen leren zij over uiteenlopende managementthema´s en pakken ze gezamenlijke uitdagingen aan. Door je bij dit team aan te sluiten werk je dus niet alleen aan je eigen succes, maar breng je ook elkaars expertise naar een hoger niveau. Je levert een waardevolle bijdrage aan de ontwikkeling van kennis op het gebied van operationeel management en helpt elkaar vooruit tijdens jullie trainingen.

Deel dit artikel:

Gerelateerde blogs

3 tips om een inspirerend leider te worden

Business & Management, Invloedrijk leiderschap

3 tips om een inspirerend leider te worden

De huidige samenleving schreeuwt steeds harder om inspirerende ...

lees meer >
Van service manager IT naar invloedrijk leider

ICT, Invloedrijk leiderschap

Van service manager IT naar invloedrijk leider

De huidige samenleving schreeuwt steeds harder om inspirerende ...

lees meer >
Hoe de operationeel manager invloedrijk leiding geeft

Business & Management, Invloedrijk leiderschap

Hoe de operationeel manager invloedrijk leiding geeft

De huidige samenleving schreeuwt steeds harder om inspirerende ...

lees meer >