Landelijk Overleg Architecten en Ingenieurs. Hoe manage je jouw team tijdens projecten?

Bouw, Succesvolle Teams / 24 January 2020

Hoe beter de samenwerking, hoe succesvoller je projecten kunt afronden. Succesvolle teams bereiken nou eenmaal meer, maar wat vraagt dit van een leidinggevende? Hoe zet je zelf succesvolle teams op? Hoe manage je deze teams en hoe hou je hen maar ook jezelf succesvol? En wat zijn de laatste inzichten als het gaat om hoe je leiding geeft aan dit soort succes teams? Je komt erachter tijdens de bijeenkomst voor het Landelijk Kennisteam Architecten en Ingenieurs. op 2 april 2020. De bijeenkomst heeft als thema ‘succesvolle teams’.

Wat leer ik tijdens de bijeenkomst?

Tijdens de bijeenkomst behandelen we samen met jou de bewezen INVK Team Methode die je in stappen kunt toepassen in eigen organisatie. De methode wordt in kleine kring behandeld, je leert bij het INVK van de wetenschap, van je tafelgenoten en van onze INVK trainer. Je gaat een start maken met de toepassing van deze methode in jouw organisatie.

Je leert tijdens de bijeenkomst onder andere:

  • Hoe je succesvolle teams samenstelt, en opzet
  • Hoe je een team op de juiste manier moet managen
  • Hoe je signalen herkent dat je team meer potentie heeft

Door te praten met vakgenoten en te luisteren naar de adviezen van de INVK consultant kom je wellicht tot nieuwe inzichten. De opgedane kennis kun je de volgende dag al in praktijk brengen. Bovendien krijg je als deelnemer niet alleen de kans om mee te praten over theoretische casussen of casussen van je collega’s maar mag je ook zelf een casus aandragen waarover je het graag wilt hebben. Je krijgt dus meteen antwoord op een vraag waar je mee worstelt binnen je dierenartspraktijk. Daarnaast is het natuurlijk een uitstekende gelegenheid om te netwerken.

Waar vindt de bijeenkomst plaats?

Alle bijeenkomsten van het INVK vinden plaats op Buitenplaats Huis Trompenburgh in ‘s Gravenland. Een sfeervolle, inspirerende locatie. Omgeven door water kun je je in deze rustige omgeving goed focussen op het thema van de dag.

Kom naar het volgende overleg!

Tijdens het Landelijk Kennisteam Architecten en Ingenieurs op 2 april 2020 ontmoet je vakgenoten en leg je connecties voor de toekomst. Je breidt je netwerk uit met nieuwe interessante collega’s. Je krijgt nieuwste methoden en tips van onze trainers en zij zullen graag hun kennis met je delen. Door deze tips en oplossing kan jij verder groeien in je functie! Wil je meer weten? Vul het formulier in: Landelijk Kennisteam Architecten en Ingenieurs

Helaas is deze training niet door gegaan in verband met de Corona Crisis. Houd onze website in de gaten want dit thema komt aan bod in 2021!

Karin Leijen

Karin Leijen

Content producer /freelance tekstschrijver voor onder meer het INVK. Werkt locatie onafhankelijk en kan daardoor overal ter wereld zorgen voor interessante content voor bedrijven. 


Landelijk Kennisteam Architecten en Ingenieurs

In het Landelijk Kennisteam Architecten en Ingenieurs delen architecten en ingenieurs kennis en ontwikkelen zij hun leiderschapsvaardigheden. Je aansluiten bij dit team geeft je de kans om, in een selecte groep vakgenoten, continu aan je kennis en vaardigheden als leidinggevende te werken. Tijdens de trainingen staat kennisdeling centraal en werk je in deze kleine groep, onder leiding van een ervaren trainer aan je succes.

Deel dit artikel:

Gerelateerde blogs

Invloedrijk leiderschap in de architecten- en ingenieursbranche

Bouw, Invloedrijk leiderschap

Invloedrijk leiderschap in de architecten- en ingenieursbranche

Vaak wordt architectuur gezien als richtinggevend, ondersteunend ...

lees meer >
Invloedrijk leiderschap in de vastgoed branche

Bouw, Invloedrijk leiderschap

Invloedrijk leiderschap in de vastgoed branche

Als vastgoed manager moet je  je eigen waarden en passie delen ...

lees meer >
Projectmedewerkers aansturen op een invloedrijke manier

Bouw, Invloedrijk leiderschap

Projectmedewerkers aansturen op een invloedrijke manier

Dat kan zeker! Als projectleider ben je niet alleen druk met je ...

lees meer >