Import en export. Zo creëer je een nóg succesvoller team:

Industrie, Logistiek & Transport, Succesvolle Teams / 24 March 2020

Succesvolle teams bereiken meer, maar wat vraagt dit van een leidinggevende? Hoe zet je zelf succesvolle teams op? Hoe manage je deze teams en hoe hou je hen maar ook jezelf succesvol? En wat zijn de laatste inzichten als het gaat om hoe je leiding geeft aan dit soort succes teams? Je komt erachter tijdens de bijeenkomst voor het Landelijk Kennisteam Import en Export op 10 september 2020. De bijeenkomst heeft als thema ‘succesvolle teams’.

Wat leer ik tijdens de bijeenkomst?

Tijdens de bijeenkomst behandelen we samen met jou de bewezen INVK Team Methode die je in stappen kunt toepassen in eigen organisatie. De methode wordt in kleine kring behandeld, je leert bij het INVK van de wetenschap, van je tafelgenoten en van onze INVK trainer. Je gaat een start maken met de toepassing van deze methode in jouw organisatie.

Je leert tijdens de bijeenkomst onder andere:

  • Hoe je succesvolle teams samenstelt, en opzet
  • Hoe je een team op de juiste manier moet managen
  • Hoe je signalen herkent dat je team meer potentie heeft

Door te praten met vakgenoten en te luisteren naar de adviezen van de INVK consultant kom je wellicht tot nieuwe inzichten. De opgedane kennis kun je de volgende dag al in praktijk brengen. Bovendien krijg je als deelnemer niet alleen de kans om mee te praten over theoretische casussen of casussen van je collega’s maar mag je ook zelf een casus aandragen waarover je het graag wilt hebben. Je krijgt dus meteen antwoord op een vraag waar je mee worstelt. Daarnaast is het natuurlijk een uitstekende gelegenheid om te netwerken.

Waar vindt de bijeenkomst plaats?

Alle bijeenkomsten van het INVK vinden plaats op Buitenplaats Huis Trompenburgh in ‘s Gravenland. Een sfeervolle, inspirerende locatie. Omgeven door water kun je je in deze rustige omgeving goed focussen op het thema van de dag.

Kom naar het volgende overleg!

Tijdens de bijeenkomst voor het Landelijk Kennisteam Import en Export op 10 september 2020 ontmoet je vakgenoten en leg je connecties voor de toekomst. Je breidt je netwerk uit met nieuwe interessante collega’s. Je krijgt nieuwste methoden en tips van onze trainers en zij zullen graag hun kennis met je delen. Door deze tips en oplossing kan jij verder groeien in je functie! Wil je meer weten? Vul het formulier in: Landelijk Kennisteam Import en Export

Karin Leijen

Karin Leijen

Content producer /freelance tekstschrijver voor onder meer het INVK. Werkt locatie onafhankelijk en kan daardoor overal ter wereld zorgen voor interessante content voor bedrijven. 


Landelijk Kennisteam Import en Export

Het Landelijk Kennisteam Import en Export bestaat uit import- en exportmanagers, -directeuren en -leidinggevenden. Samen leren zij over uiteenlopende managementthema´s en pakken ze gezamenlijke uitdagingen aan. Door je bij dit team aan te sluiten werk je dus niet alleen aan je eigen succes, maar breng je ook elkaars expertise naar een hoger niveau. Je levert een waardevolle bijdrage aan de ontwikkeling van kennis op het gebied van import- en exportmanagement en helpt elkaar vooruit tijdens jullie trainingen.

Deel dit artikel:

Gerelateerde blogs

Wat heb jij te leveren aan innovatie in de bouwsector?

Bouw, Innovatieve organisaties

Wat heb jij te leveren aan innovatie in de bouwsector?

Bouwen is altijd in beweging blijvenDe bouw staat nooit stil. Er ...

lees meer >
Een klantcontact team dat het ijzer smeedt als het heet is

Communicatie & Marketing, Succesvolle Teams

Een klantcontact team dat het ijzer smeedt als het heet is

Koud ijzer buigt nietDe afdeling klantcontact wordt niet altijd ...

lees meer >
Hoe zorg je als operationeel manager ervoor dat je team zich goed voelt en succes heeft?

Industrie, Logistiek & Transport, Succesvolle Teams

Hoe zorg je als operationeel manager ervoor dat je team zich goed voelt en succes heeft?

Ga jij fluitend naar je werk?Of misschien nog belangrijker: gaat ...

lees meer >