Het Landelijk Overleg Portfolio Management - Ga met de Sustain Methode aan de slag

Business & Management, Sustainability / 6 January 2020

Wat zijn de doelstellingen op het gebied van duurzaamheid van jouw organisatie? In hoeverre zijn die al vertaald binnen portfolio management? Als portfolio manager speel je een belangrijke rol in de verduurzaming van je organisatie. Tijden het Landelijk Kennisteam Portfolio Management Financiën en Vermogensbeheer op 17 maart 2020 leer je alles over hoe je op een daadkrachtige manier met sustainability aan de slag gaat.

Duurzaam ondernemen

Duurzaam- en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zijn brede begrippen en worden vaak als synoniemen gebruikt. Een bedrijf onderneemt maatschappelijk verantwoord wanneer zij haar activiteiten bewust richt op het toevoegen van waarde aan zowel people, planet als profit, daarin steeds opnieuw een balans zoekt, daarover op een actieve en transparante manier verantwoording aflegt en daarover met haar stakeholder een open dialoog voert.

Sustain Methode

De INVK Sustain Methode focust zich op het duurzaam maken van alle onderdelen van je afdeling of organisatie. De methode bestaat uit een aantal belangrijke stappen. De eerste stap legt uit hoe je met je medewerkers tot een duurzame organisatie komt. De stappen daarna richten zich op de uitvoering van zogenoemde stand-up-sessies, korte sessies waarin medewerkers meerdere malen bijeenkomen, en de begeleiding daarbij.

Het Landelijk Kennisteam Portfolio Management Financiën en Vermogensbeheer

Tijdens het Landelijk Kennisteam Portfolio Management Financiën en Vermogensbeheer op 17 maart 2020 gaan we dieper in op het thema sustainability. Aan de hand van de Sustain Methode leren we je hoe je de stappen zet om je afdeling en organisatie als geheel duurzaam te maken. In besloten kring ga je samen met onze INVK-consultant met de methode aan de slag. Je leert niet alleen over de methode, maar gaat ook echt van start met de toepassing van de Sustain Methode in je organisatie. Klik op deze link voor meer informatie over het Landelijk Kennisteam Portfolio Management Financiën en Vermogensbeheer.

Helaas is deze training niet door gegaan in verband met de Corona Crisis. Houd onze website in de gaten want dit thema komt aan bod in 2021!

Kitty Doets

Kitty Doets

Waarom schrijven voor INVK zo leuk is? De managementthema's zijn interessant en ik hou ervan om me continu te verdiepen in wat er in verschillende branches speelt. Ik schrijf artikelen voor de blog van het INVK en denk mee over de content op INVK.nl, altijd vanuit het idee om kennisdeling, ook online, te stimuleren.

Landelijk Kennisteam Portfolio Management Financiën en Vermogensbeheer

Kennis delen, je leiderschapsvaardigheden ontwikkelen en unieke oplossingen voor je uitdagingen vinden; dat staat binnen het Landelijk Kennisteam Portfolio Management Financiën en Vermogensbeheer centraal. In dit kennisteam komen portfolio managers en leidinggevende professionals binnen vermogensbeheer samen om aan inspirerende en interactieve trainingen deel te nemen. Je aansluiten bij dit team geeft je de kans om, in een selecte groep vakgenoten, continu aan je kennis en vaardigheden als portfolio manager te werken.

Deel dit artikel:

Gerelateerde blogs

Wat heb jij te leveren aan innovatie in de bouwsector?

Bouw, Innovatieve organisaties

Wat heb jij te leveren aan innovatie in de bouwsector?

Bouwen is altijd in beweging blijvenDe bouw staat nooit stil. Er ...

lees meer >
Een klantcontact team dat het ijzer smeedt als het heet is

Communicatie & Marketing, Succesvolle Teams

Een klantcontact team dat het ijzer smeedt als het heet is

Koud ijzer buigt nietDe afdeling klantcontact wordt niet altijd ...

lees meer >
Hoe zorg je als operationeel manager ervoor dat je team zich goed voelt en succes heeft?

Industrie, Logistiek & Transport, Succesvolle Teams

Hoe zorg je als operationeel manager ervoor dat je team zich goed voelt en succes heeft?

Ga jij fluitend naar je werk?Of misschien nog belangrijker: gaat ...

lees meer >