Leer anderen overtuigen tijdens de INVK bijeenkomst Landelijk Kennisteam Compliance

Business & Management, Overtuigend Communiceren / 17 January 2020

Soms is het nodig om als medewerker compliance uw werkgever te overtuigen. Dat kan best wel eens lastig zijn. Want wanneer gaat overtuigen over in manipuleren? Waar ligt de grens?

De fijne lijn tussen overtuigen en manipuleren is een uitdaging waar professionals rekening mee moeten houden. Hierbij is ethisch en eerlijk handelen en communiceren van het grootste belang.

Wat leert u tijdens de bijeenkomst?

Tijdens de bijeenkomst Landelijk Kennisteam Compliance met als thema: Overtuigen op een prettige en eerlijke manier gaan we dieper in op de door het INVK ontwikkelde Convince Methode. We doen dit met een kleine groep professionals onder leiding van een consultant van het INVK. Samen staan we stil bij de vraag hoe u op een zodanige wijze effectief kunt overtuigen, dat er op lange termijn duurzame resultaten ontstaan. Op zo’n manier dat dit door uw gesprekspartner of -partners niet als manipulerend wordt gezien. U krijgt tijdens de bijeenkomst onder meer antwoord op de volgende vragen:

  • Hoe kan ik iemand ertoe bewegen zelf beslissingen te nemen die bijdragen aan win-win situaties?
  • Wat zijn goede overtuigingstechnieken?
  • Welke overtuigingstechniek werkt het beste in welke groep?

Naast adviezen van de consultant krijgt u inzicht in de werkwijzen van uw vakgenoten. Er worden casussen besproken en u krijgt de mogelijkheid om zelf vraagstukken aan te dragen die tijdens de bijeenkomst besproken worden.

Waar vindt de bijeenkomst plaats?

Alle bijeenkomsten van het INVK vinden plaats op landgoed de Trompenburgh. Een sfeervolle, inspirerende locatie. Omgeven door water kunt u zich in deze rustige omgeving goed focussen op het thema van de dag.

Deel je visie en doe nieuwe ideeën op in het Landelijk Kennisteam Compliance en implementeer nieuwe inzichten direct in uw werk voor betere resultaten. Meld u nu aan!

Helaas is deze training niet door gegaan in verband met de Corona Crisis. Houd onze website in de gaten want dit thema komt aan bod in 2021!

Karin Leijen

Karin Leijen

Content producer /freelance tekstschrijver voor onder meer het INVK. Werkt locatie onafhankelijk en kan daardoor overal ter wereld zorgen voor interessante content voor bedrijven. 


Landelijk Kennisteam Compliance

In het Landelijk Kennisteam Compliance komen managers, directeuren en leidinggevenden werkzaam in compliance samen om kennis te delen, hun managementvaardigheden te ontwikkelen en unieke oplossingen voor uitdagingen te vinden. Je aansluiten bij dit team geeft je de kans om, in een selecte groep vakgenoten, continu aan je kennis en vaardigheden als leidinggevende te werken. Dit, door middel van inspirerende trainingen, onder leiding van ervaren trainers.

Deel dit artikel:

Gerelateerde blogs

Hoe je een brug slaat naar een succesvol team : 3 pijlers

Bouw, Succesvolle Teams

Hoe je een brug slaat naar een succesvol team : 3 pijlers

Als leidinggevende binnen de civiele techniek, ben je niet alleen ...

lees meer >
Master worden van een succesvol team - INVK

ICT, Succesvolle Teams

Master worden van een succesvol team - INVK

Als Scrum Master ben je continu bezig om werkprocessen binnen je ...

lees meer >
Hoe leid je als communicatiemanager een succesvol team?

Communicatie & Marketing, Succesvolle Teams

Hoe leid je als communicatiemanager een succesvol team?

Opmerkelijk genoeg worden teams binnen bedrijven vaak aan het toeval ...

lees meer >