Ontdek hoe de INVK Innovatie Methode jou kan helpen als projectleider

Bouw, Innovatieve organisaties / 6 March 2020

Vernieuwing is de bron van vooruitgang. Stilstand is begin van het einde. Hoe zorg je er als individu of leidinggevende voor dat je organisatie op een goed tempo ontwikkelt, vernieuwt en innoveert?

Op de speciale bijeenkomst voor het Landelijk Kennisteam Projectleiders behandelen wij samen met jou de bewezen INVK Innovatie Methode die je in stappen kunt toepassen in eigen organisatie. Zo gaan we het onder andere hebben over:

  1. Het creëren van vernieuwing en innovatie op verschillende vlakken in je organisatie
  2. Het creëren van de juiste cultuur en mindset bij je collega's
  3. Het sneller en beter innoveren binnen je organisatie

De INVK Innovatie Methode focust zich op het creëren van vernieuwing en innovatie op verschillende vlakken in je organisatie, het creëren van de juiste cultuur en mindset bij jouw of bij je collega's en het sneller en beter innoveren binnen je organisatie.

De methode wordt in kleine kring behandeld, je leert bij het INVK van je tafelgenoten en van onze INVK trainer. Je tafelgenoten zijn je vakgenoten. Allemaal werkzaam als projectleider. Door te praten met vakgenoten en te luisteren naar de adviezen van de INVK consultant kom je wellicht tot nieuwe inzichten. De opgedane kennis kun je de volgende dag al in praktijk brengen.

Bovendien krijg je als deelnemer van de bijeenkomst niet alleen de kans om mee te praten over theoretische casussen of de casussen van je collega’s, maar mag je ook zelf een casus aandragen waarover je het graag wilt hebben. Je krijgt dus meteen antwoord op een vraag waar je mee worstelt binnen je bedrijf. Daarnaast is het natuurlijk een uitstekende gelegenheid om te netwerken.

Waar vindt de bijeenkomst plaats?

Alle bijeenkomsten van het INVK vinden plaats op Buitenplaats Huis Trompenburgh in ‘s Gravenland. Een sfeervolle, inspirerende locatie. Omgeven door water kun je je in deze rustige omgeving goed focussen op het thema van de dag.

Kom naar het volgende overleg!

Tijdens het Landelijk Kennisteam Projectleiders op 22 september 2020 ontmoet je vakgenoten en leg je connecties voor de toekomst. Je breidt je netwerk uit met nieuwe interessante collega’s. Je krijgt nieuwste methoden en tips van onze trainers en zij zullen graag hun kennis met je delen. Door deze tips en oplossing kan jij verder groeien in je functie! Wil je meer weten? Vul het formulier in: Landelijk Kennisteam Projectleiders

Karin Leijen

Karin Leijen

Content producer /freelance tekstschrijver voor onder meer het INVK. Werkt locatie onafhankelijk en kan daardoor overal ter wereld zorgen voor interessante content voor bedrijven. 


Landelijk Kennisteam Projectleiders

Het Landelijk Kennisteam Projectleiders bestaat uit projectleiders die samen leren over uiteenlopende managementthema´s en gezamenlijke uitdagingen aanpakken. Door je bij dit team aan te sluiten werk je niet alleen aan je eigen succes, maar breng je ook elkaars kennis naar een hoger niveau. Je levert een waardevolle bijdrage aan de kennisdeling op het gebied van projectmanagement en helpt elkaar vooruit tijdens jullie managementtrainingen, onder leiding van een ervaren INVK-trainer.

Deel dit artikel:

Gerelateerde blogs

Invloedrijk leiderschap in de architecten- en ingenieursbranche

Bouw, Invloedrijk leiderschap

Invloedrijk leiderschap in de architecten- en ingenieursbranche

Vaak wordt architectuur gezien als richtinggevend, ondersteunend ...

lees meer >
Invloedrijk leiderschap in de vastgoed branche

Bouw, Invloedrijk leiderschap

Invloedrijk leiderschap in de vastgoed branche

Als vastgoed manager moet je  je eigen waarden en passie delen ...

lees meer >
Projectmedewerkers aansturen op een invloedrijke manier

Bouw, Invloedrijk leiderschap

Projectmedewerkers aansturen op een invloedrijke manier

Dat kan zeker! Als projectleider ben je niet alleen druk met je ...

lees meer >