Programmamanager? Dit is hoe INVK Innovatie jou kan helpen

Business & Management, Innovatieve organisaties / 17 March 2020

Vernieuwing is de bron van vooruitgang. Stilstand is begin van het einde. Hoe zorg je er als individu of leidinggevende voor dat je organisatie op een goed tempo ontwikkelt, vernieuwt en innoveert?

Op de speciale bijeenkomst voor het Landelijk Kennisteam Programma Management behandelen wij samen met jou de bewezen INVK Innovatie Methode die je in stappen kunt toepassen in eigen organisatie. Zo gaan we het onder andere hebben over:

  1. Het creëren van vernieuwing en innovatie op verschillende vlakken in je organisatie
  2. Het creëren van de juiste cultuur en mindset bij je collega's
  3. Het sneller en beter innoveren binnen je organisatie

De INVK Innovatie Methode focust zich op het creëren van vernieuwing en innovatie op verschillende vlakken in je organisatie, het creëren van de juiste cultuur en mindset bij jouw of bij je collega's en het sneller en beter innoveren binnen je organisatie.

De methode wordt in kleine kring behandeld, je leert bij het INVK van de wetenschap, van je tafelgenoten en van onze INVK trainer. Je tafelgenoten zijn je vakgenoten. Allemaal werkzaam als projectleider. Door te praten met vakgenoten en te luisteren naar de adviezen van de INVK trainer kom je wellicht tot nieuwe inzichten. De opgedane kennis kun je de volgende dag al in praktijk brengen.

Bovendien krijg je als deelnemer van de bijeenkomst niet alleen de kans om mee te praten over theoretische casussen of de casussen van je collega’s, maar mag je ook zelf een casus aandragen waarover je het graag wilt hebben. Je krijgt dus meteen antwoord op een vraag waar je mee worstelt binnen je bedrijf. Daarnaast is het natuurlijk een uitstekende gelegenheid om te netwerken.

Waar vindt de bijeenkomst plaats?

Alle bijeenkomsten van het INVK vinden plaats op Buitenplaats Huis Trompenburgh in ‘s Gravenland. Een sfeervolle, inspirerende locatie. Omgeven door water kun je je in deze rustige omgeving goed focussen op het thema van de dag.

Kom naar het volgende overleg!

Tijdens de bijeenkomst van het Landelijk Kennisteam Programma Management op 21 september 2020 ontmoet je vakgenoten en leg je connecties voor de toekomst. Je breidt je netwerk uit met nieuwe interessante collega’s. Je krijgt nieuwste methoden en tips van onze trainers en zij zullen graag hun kennis met je delen. Door deze tips en oplossing kan jij verder groeien in je functie! Wil je meer weten? Vul het formulier in: Landelijk Kennisteam Programma Management

Karin Leijen

Karin Leijen

Content producer /freelance tekstschrijver voor onder meer het INVK. Werkt locatie onafhankelijk en kan daardoor overal ter wereld zorgen voor interessante content voor bedrijven. 


Landelijk Kennisteam Programma Management

In het Landelijk Kennisteam Programma Management komen managers, directeuren en leidinggevenden samen die zich bezighouden met programmamanagement. Kennis delen, je managementvaardigheden ontwikkelen en unieke oplossingen voor je uitdagingen vinden staan binnen dit kennisteam centraal. Je aansluiten bij dit team geeft je de kans om, in een selecte groep vakgenoten, continu aan je kennis en vaardigheden als programmamanager te werken.

Deel dit artikel:

Gerelateerde blogs

Hoe je een brug slaat naar een succesvol team : 3 pijlers

Bouw, Succesvolle Teams

Hoe je een brug slaat naar een succesvol team : 3 pijlers

Als leidinggevende binnen de civiele techniek, ben je niet alleen ...

lees meer >
Master worden van een succesvol team - INVK

ICT, Succesvolle Teams

Master worden van een succesvol team - INVK

Als Scrum Master ben je continu bezig om werkprocessen binnen je ...

lees meer >
Hoe leid je als communicatiemanager een succesvol team?

Communicatie & Marketing, Succesvolle Teams

Hoe leid je als communicatiemanager een succesvol team?

Opmerkelijk genoeg worden teams binnen bedrijven vaak aan het toeval ...

lees meer >