Ontdek hoe de INVK Innovatie Methode de transportsector verder brengt

Industrie, Logistiek & Transport, Innovatieve organisaties / 6 March 2020

Vernieuwing is de bron van vooruitgang. Stilstand is begin van het einde. In de transportsector gaat het goed maar de rendementen uit de omzetstijging blijven achter. Hoe haal je als transportbedrijf meer rendement uit je omzet? Door niet stil te staan maar te blijven vernieuwen. De vraag is alleen, hoe doe je dat? Hoe zorg je er als individu of leidinggevende voor dat je organisatie op een goed tempo ontwikkelt, vernieuwt en innoveert?

Op de speciale bijeenkomst voor het Landelijk Kennisteam Transport behandelen wij samen met jou de bewezen INVK Innovatie Methode die je in stappen kunt toepassen in eigen organisatie. Zo gaan we het onder andere hebben over:

  1. Het creëren van vernieuwing en innovatie op verschillende vlakken in je organisatie
  2. Het creëren van de juiste cultuur en mindset bij je collega's
  3. Het sneller en beter innoveren binnen je organisatie

De INVK Innovatie Methode focust zich op het creëren van vernieuwing en innovatie op verschillende vlakken in je organisatie, het creëren van de juiste cultuur en mindset bij jouw of bij je collega's en het sneller en beter innoveren binnen je organisatie.

De methode wordt in kleine kring behandeld, je leert bij het INVK van de wetenschap, van je tafelgenoten en van onze INVK trainer. Je tafelgenoten zijn je vakgenoten. Allemaal werkzaam in de transportsector. Door te praten met vakgenoten en te luisteren naar de adviezen van de INVK trainer kom je wellicht tot nieuwe inzichten. De opgedane kennis kun je de volgende dag al in praktijk brengen.

Bovendien krijg je als deelnemer van de bijeenkomst niet alleen de kans om mee te praten over theoretische casussen of de casussen van je collega’s, maar mag je ook zelf een casus aandragen waarover je het graag wilt hebben. Je krijgt dus meteen antwoord op een vraag waar je mee worstelt binnen je bedrijf. Daarnaast is het natuurlijk een uitstekende gelegenheid om te netwerken.

Waar vindt de bijeenkomst plaats?

Alle bijeenkomsten van het INVK vinden plaats op Buitenplaats Huis Trompenburgh in ‘s Gravenland. Een sfeervolle, inspirerende locatie. Omgeven door water kun je je in deze rustige omgeving goed focussen op het thema van de dag.

Kom naar het volgende overleg!

Tijdens het Landelijk Kennisteam Transport op 21 september 2020 ontmoet je vakgenoten en leg je connecties voor de toekomst. Je breidt je netwerk uit met nieuwe interessante collega’s. Je krijgt nieuwste methoden en tips van onze trainers en zij zullen graag hun kennis met je delen. Door deze tips en oplossing kan jij verder groeien in je functie! Wil je meer weten? Vul het formulier in: Landelijk Kennisteam Transport

Karin Leijen

Karin Leijen

Content producer /freelance tekstschrijver voor onder meer het INVK. Werkt locatie onafhankelijk en kan daardoor overal ter wereld zorgen voor interessante content voor bedrijven. 


Landelijk Kennisteam Transport

Het Landelijk Kennisteam Transport bestaat uit directeuren en managers uit de transportwereld en eigenaren van transportbedrijven. Samen leren zij over uiteenlopende managementthema´s en pakken ze gezamenlijke uitdagingen aan. Door je bij dit team aan te sluiten werk je dus niet alleen aan je eigen succes, maar breng je ook elkaars kennis naar een hoger niveau. Je levert een waardevolle bijdrage aan de kennisdeling binnen de transportsector en helpt elkaar vooruit tijdens jullie trainingen.

Deel dit artikel:

Gerelateerde blogs

3 tips om een inspirerend leider te worden

Business & Management, Invloedrijk leiderschap

3 tips om een inspirerend leider te worden

De huidige samenleving schreeuwt steeds harder om inspirerende ...

lees meer >
Van service manager IT naar invloedrijk leider

ICT, Invloedrijk leiderschap

Van service manager IT naar invloedrijk leider

De huidige samenleving schreeuwt steeds harder om inspirerende ...

lees meer >
Hoe de operationeel manager invloedrijk leiding geeft

Business & Management, Invloedrijk leiderschap

Hoe de operationeel manager invloedrijk leiding geeft

De huidige samenleving schreeuwt steeds harder om inspirerende ...

lees meer >