De INVK Innovatie Methode in Project portfolio management

Business & Management, Innovatieve organisaties / 10 March 2020

Vernieuwing is de bron van vooruitgang. Stilstand is begin van het einde. In Project Portfolio Management is het belangrijk dat de resultaten die je bewerkstelligt ook duurzaam zijn. 

Door niet stil te staan maar te blijven vernieuwen blijf je als organisatie bij de tijd en zorg je dat je concurrentie voor blijft. De vraag is alleen, hoe doe je dat? Hoe zorg je er als individu of leidinggevende voor dat je organisatie op een goed tempo ontwikkelt, vernieuwt en innoveert? 

Op de speciale bijeenkomst voor het Landelijk Overleg Project Portfolio Management behandelen wij samen met jou de bewezen INVK Innovatie Methode die je in stappen kunt toepassen in eigen organisatie. Zo gaan we het onder andere hebben over:

  1. Het creëren van vernieuwing en innovatie op verschillende vlakken in je organisatie 
  2. Het creëren van de juiste cultuur en mindset bij je collega's 
  3. Het sneller en beter innoveren binnen je organisatie

De methode wordt in kleine kring behandeld, je leert bij het INVK van de wetenschap, van je tafelgenoten en van onze INVK trainer. Je tafelgenoten zijn je vakgenoten. Door te praten met vakgenoten en te luisteren naar de adviezen van de INVK trainer kom je wellicht tot nieuwe inzichten. De opgedane kennis kun je de volgende dag al in praktijk brengen. 

Bovendien krijg je als deelnemer van de bijeenkomst niet alleen de kans om mee te praten over theoretische casussen of de casussen van je collega’s, maar mag je ook zelf een casus aandragen waarover je het graag wilt hebben. Je krijgt dus meteen antwoord op een vraag waar je mee worstelt binnen je bedrijf. Daarnaast is het natuurlijk een uitstekende gelegenheid om te netwerken. 

Waar vindt de bijeenkomst plaats? 

Alle bijeenkomsten van het INVK vinden plaats op Buitenplaats Huis Trompenburgh in ‘s Gravenland. Een sfeervolle, inspirerende locatie. Omgeven door water kun je je in deze rustige omgeving goed focussen op het thema van de dag.

Kom naar het volgende overleg! 

Tijdens het Landelijk Overleg Project Portfolio Management op 15 september 2020 ontmoet je vakgenoten en leg je connecties voor de toekomst. Je breidt je netwerk uit met nieuwe interessante collega’s. Je krijgt nieuwste methoden en tips van onze trainers en zij zullen graag hun kennis met je delen. Door deze tips en oplossing kan jij verder groeien in je functie! Wil je meer weten? Vul het formulier in: Landelijk Overleg Project Portfolio Management op 15 september 2020

Karin Leijen

Karin Leijen

Content producer /freelance tekstschrijver voor onder meer het INVK. Werkt locatie onafhankelijk en kan daardoor overal ter wereld zorgen voor interessante content voor bedrijven. 


Landelijk Kennisteam Portfolio Management

Kennis delen, je leiderschapsvaardigheden ontwikkelen en unieke oplossingen voor je uitdagingen vinden; dat staat binnen het Landelijk Kennisteam Project Portfolio Management centraal. In dit kennisteam komen projectportfolio-managers samen om aan inspirerende en interactieve trainingen deel te nemen. Je aansluiten bij dit team geeft je de kans om, in een selecte groep vakgenoten, continu aan je kennis en vaardigheden als portfolio manager te werken.

Deel dit artikel:

Gerelateerde blogs

3 tips om een inspirerend leider te worden

Business & Management, Invloedrijk leiderschap

3 tips om een inspirerend leider te worden

De huidige samenleving schreeuwt steeds harder om inspirerende ...

lees meer >
Van service manager IT naar invloedrijk leider

ICT, Invloedrijk leiderschap

Van service manager IT naar invloedrijk leider

De huidige samenleving schreeuwt steeds harder om inspirerende ...

lees meer >
Hoe de operationeel manager invloedrijk leiding geeft

Business & Management, Invloedrijk leiderschap

Hoe de operationeel manager invloedrijk leiding geeft

De huidige samenleving schreeuwt steeds harder om inspirerende ...

lees meer >