De INVK Efficiency Methode voor Teamleiders Zorg

Zorg & Gezondheid, Efficiënter en Wendbaarder worden / 23 March 2020

'Efficiënter en wendbaarder worden’ dat is het doel van de INVK Efficiency methode. Iets wat je als teamleider in de zorgsector goed kunt gebruiken. Wendbaarder worden gaat over de juiste mindset van jou als individu of je medewerkers. De juiste cultuur creëren zorgt voor een soepeler werksituatie. Maar hoe doe je dat? Met gebruik van beproefde theorie en de Efficiency Methode gaan we samen met de INVK Consultant dieper in op dit thema. 

Wendbaarheid in de zorg

Succesvolle organisaties kenmerken zich door een zeer hoge efficiëntie en flexibiliteit. Een cultuur van continue verbetering, waarbij jij als individu of je medewerkers flexibel zijn en werken aan een organisatie die nooit af is. Want: het kan altijd beter, sneller, goedkoper of duurzamer. Wendbaarder worden gaat over de juiste mindset, de juiste cultuur en hoe vorm je deze? Hoe zorg jij ervoor dat je als Teamleider in een overheidsinstelling efficiënter kunt werken en wendbaarder wordt?

Graag behandelen wij samen met jou de bewezen INVK Efficiency Methode die je in stappen kunt toepassen in eigen organisatie. De methode wordt in kleine kring behandeld, je leert bij het INVK van de wetenschap, van je tafelgenoten en van onze INVK trainer. Je gaat een start maken met de toepassing van deze methode in jouw organisatie.

De juiste mindset is belangrijk

De INVK Efficiency Methode focust zich op het efficiënter maken van de organisatie, het creëren van de juiste mindset en cultuur en het wendbaarder en flexibeler maken van organisaties. 

In de INVK Efficiency Methode komen de volgende zaken aan bod:

1- Efficiënter maken van de organisatie 

2- Het creëren van de juiste mindset en cultuur binnen teams 

3- Het wendbaarder en flexibeler maken van bedrijven en instellingen

Kom naar het volgende overleg! 

Tijdens de bijeenkomst voor het Landelijk Kennisteam Teamleiders Zorg op 29 september 2020, ontmoet je vakgenoten en leg je connecties voor de toekomst. Je breidt je netwerk uit met nieuwe interessante collega’s. Je krijgt nieuwste methoden en tips van onze trainers en zij zullen graag hun kennis met je delen. Door deze tips en oplossing kan jij verder groeien in je functie! Wil je meer weten? Vul het formulier in: Landelijk Kennisteam Teamleiders Zorg


Karin Leijen

Karin Leijen

Content producer /freelance tekstschrijver voor onder meer het INVK. Werkt locatie onafhankelijk en kan daardoor overal ter wereld zorgen voor interessante content voor bedrijven. 


Landelijk Kennisteam Teamleiders Zorg

Sluit je aan bij het Landelijk Kennisteam Teamleiders zorg om je kennis te delen, je leiderschapsvaardigheden naar een hoger niveau te brengen en unieke oplossingen voor je uitdagingen te vinden. In dit kennisteam komen teamleiders van diverse zorginstellingen samen om aan inspirerende en interactieve trainingen deel te nemen. Je aansluiten bij dit team geeft je de kans om, in een selecte groep vakgenoten, continu aan je kennis en vaardigheden als leidinggevende te werken.

Deel dit artikel:

Gerelateerde blogs

3 tips om een inspirerend leider te worden

Business & Management, Invloedrijk leiderschap

3 tips om een inspirerend leider te worden

De huidige samenleving schreeuwt steeds harder om inspirerende ...

lees meer >
Van service manager IT naar invloedrijk leider

ICT, Invloedrijk leiderschap

Van service manager IT naar invloedrijk leider

De huidige samenleving schreeuwt steeds harder om inspirerende ...

lees meer >
Hoe de operationeel manager invloedrijk leiding geeft

Business & Management, Invloedrijk leiderschap

Hoe de operationeel manager invloedrijk leiding geeft

De huidige samenleving schreeuwt steeds harder om inspirerende ...

lees meer >