Als compliance manager uw werkgever overtuigen om de juiste koers te varen

Business & Management, Overtuigend Communiceren / 14 January 2020

Compliance is nog altijd een hot issue. Het beheersen van compliance risico’s zorgt ervoor dat bedrijven grote (financiële) schade kunnen voorkomen. Een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering dus. Als compliance manager is het soms lastig om bepaalde zaken aan de kaak te stellen. ‘Hoe zouden andere compliance managers dit aanpakken?’ hoort u zichzelf wel eens denken.

Bij INVK krijgt u de kans die vraag daadwerkelijk te stellen. Door u aan te melden voor het Landelijk Kennisteam Compliance kunt u ervaringen uitwisselen met vakgenoten en uw horizon verbreden.

Wat leert u bij INVK?

Om ervoor te zorgen dat de opdrachtgever waarde hecht aan jouw mening als compliance adviseur of compliance manager kan er onder andere gebruik gemaakt worden van Convince Methode. Deze methode is speciaal door INVK ontwikkeld.

Bij de Convince methode leer je de volgende vragen te stellen:

Hoe kan ik iemand ertoe bewegen zelf beslissingen te nemen die bijdragen aan win-win situaties? Wat zijn goede overtuigingstechnieken? Welke overtuigingstechniek werkt het beste in welke groep?

Meld je aan voor het Landelijk Kennisteam Compliance

Twee mensen weten meer dan één. Wanneer u zich aanmeldt voor het Landelijk Kennisteam Compliance kunt u kennis delen met vakgenoten, unieke cases bespreken én zelf uw vragen stellen. Tijdens speciale bijeenkomsten op een prachtige locatie in Nederland ontmoet en spreekt u verschillende vakgenoten uit alle delen van het land.

Bovendien gaat u in een kleine groep samen met INVK consultants dieper in op bepaalde thema’s. Zo bespreekt u bijvoorbeeld waar de balans ligt tussen overtuigen en manipuleren.

Deel je visie en doe nieuwe ideeën op in het Landelijk Kennisteam Compliance en implementeer nieuwe inzichten direct in uw werk voor betere resultaten. Meld u nu aan!

Helaas is deze training niet door gegaan in verband met de Corona Crisis. Houd onze website in de gaten want dit thema komt aan bod in 2021!

Karin Leijen

Karin Leijen

Content producer /freelance tekstschrijver voor onder meer het INVK. Werkt locatie onafhankelijk en kan daardoor overal ter wereld zorgen voor interessante content voor bedrijven. 


Landelijk Kennisteam Compliance

In het Landelijk Kennisteam Compliance komen managers, directeuren en leidinggevenden werkzaam in compliance samen om kennis te delen, hun managementvaardigheden te ontwikkelen en unieke oplossingen voor uitdagingen te vinden. Je aansluiten bij dit team geeft je de kans om, in een selecte groep vakgenoten, continu aan je kennis en vaardigheden als leidinggevende te werken. Dit, door middel van inspirerende trainingen, onder leiding van ervaren trainers.

Deel dit artikel:

Gerelateerde blogs

Invloedrijk leiderschap in de architecten- en ingenieursbranche

Bouw, Invloedrijk leiderschap

Invloedrijk leiderschap in de architecten- en ingenieursbranche

Vaak wordt architectuur gezien als richtinggevend, ondersteunend ...

lees meer >
Invloedrijk leiderschap in de vastgoed branche

Bouw, Invloedrijk leiderschap

Invloedrijk leiderschap in de vastgoed branche

Als vastgoed manager moet je  je eigen waarden en passie delen ...

lees meer >
Projectmedewerkers aansturen op een invloedrijke manier

Bouw, Invloedrijk leiderschap

Projectmedewerkers aansturen op een invloedrijke manier

Dat kan zeker! Als projectleider ben je niet alleen druk met je ...

lees meer >